Ik vind het altijd zo bijzonder als ik, na een bruiloft, door het bruidspaar gevraagd word om vaker te komen fotograferen. Alsof ik regelmatig even mag ‘spieken’ in hun leven, of zo. Dit is ook het geval bij Barry en Marloes. Ik leerde ze kennen toen ze gingen trouwen in mei 2018. Al gauw daarna waren ze in verwachting van hun dochtertje Fenne en mocht ik de zwangerschapsshoot én newbornshoot doen. Toen Marloes vorig jaar zwanger werd van hun zoontje appte ze me weer, zo leuk!

 

Zwangerschapsshoot mét grote zus | Barry, Marloes & Fenne

Of ik wederom de zwangerschapsshoot en newbornshoot wilde doen? Maar al te graag! Een zwangerschap vastleggen waarbij al een ouder kindje in het gezin aanwezig is, is altijd extra leuk (en soms een uitdaging met kindjes in de leeftijd van Fenne 😉). De dynamiek is dan heel anders en het is eigenlijk een zwangerschapsshoot en familieshoot in 1.

We maakten buiten foto’s van het gezin samen, maar ook binnen in de babykamer. Marloes vond het, naast de familiefoto’s die we maakten, ook heel leuk om wat beelden te maken van haar blote buik. Zo gezegd, zo gedaan ☺️ Oh, en mocht je het je afvragen: enkele weken later werd kleine Loek geboren en ja, ook van hem mocht ik foto’s maken! 🥰

Bekijk hier de foto’s die we tijdens de zwangerschapsshoot hebben gemaakt.

 

Let's connect

@madelontijdink