Je bent zwanger!

Gefeliciteerd! Jullie worden binnenkort ouders van een prachtig kindje. Dit moet een enorm bijzondere tijd voor jullie zijn! Vanaf het moment dat je de zwangerschap ontdekt tot aan de bevalling verandert er ontzettend veel aan je lijf, en het gevoel van die zachte schopjes in je buik vergeet je nooit meer. Tijdens een zwangerschapsshoot staat je prachtige, zwangere lichaam centraal en maken we beelden die ervoor zorgen dat je deze bijzondere periode - ook na je zwangerschap - weer helemaal herbeleeft.

LEES MEER

De vraag die ik voorafgaand aan een shoot het meest krijg is: "Wat moet ik aan?!" Geen zorgen - ik denk graag mee over welke kleding en welke kleuren de foto's ten goede komen. Ongeveer 2 weken voor de shoot stuur ik je een documentje mee met fijne kledingtips en veel voorbeelden. Tijdens de shoot hebben we ruim de tijd om 2 of 3 verschillende outfits te proberen, mocht je dat willen.

Kledingtips

Wat ik belangrijk vind tijdens een zwangerschapsshoot, is dat je je mooi en comfortabel voelt en dat je krachtige, vrouwelijke lichaam centraal staat. Hallo, je bent gewoon even een baby aan het maken! Die trots mag te zien zijn. De fotoshoot doen we met of zonder je partner, wat jij wil. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van je wensen.

Natuurlijk

Locatie

Samen kiezen we de locatie waar we gaan shooten, een plek die het best bij jou (of jullie) en je wensen past. Een zwangerschapsshoot in de natuur kan prachtig zijn - ik fotografeer rondom Arnhem bijvoorbeeld heel graag op de Posbank en het Rozendaalse Zand - maar het kan natuurlijk ook gewoon bij jullie thuis, voor een meer persoonlijke en intiemere sfeer.

"Dierbare herinnering
voor later"

"Lang heb ik getwijfeld of ik een zwangerschapsshoot zou doen en ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Fijne informatie vooraf over o.a. kledingkeuze en wat te verwachten van de shoot. Madelon was spontaan en zorgde dat ik me al snel op mijn gemak voelde. De foto's zijn zo mooi geworden, een dierbare herinnering voor later!"

- CLAUDIA

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

Fotoshoot

€ 399

Tarieven

Fotoshoot + album

(meest gekozen)

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

+ Fotoalbum met linnen kaft t.w.v. € 85

€ 425

Upgrades

25 foto’s zijn bij iedere shoot inbegrepen, maar ik lever altijd een grotere selectie in jullie persoonlijke galerij. Als jullie de galerij hebben ontvangen kiezen jullie je 25 favoriete foto’s. Eventueel kunnen jullie extra foto’s bijkopen, óf direct de gehele selectie bestellen (altijd meer dan 50 foto’s).

In jullie galerij vind je ook een online printshop, met prachtige prints, mooie albums en kwalitatief goede fotoproducten en wanddecoratie. Via de shop kunnen jullie deze producten direct bestellen en thuis laten bezorgen, zodat jullie nog heel lang van jullie foto’s kunnen genieten. 

Boek jouw zwangerschapsshoot

Goed om te weten

- Eventuele kosten voor de huur van een externe locatie zitten niet bij de shootprijs inbegrepen. 
- Om jullie fotoshoot te reserveren in mijn agenda breng ik € 75 in rekening als reserveringsbetaling. De factuur voor het volledige bedrag (min de reservering) ontvangen jullie op of rond de dag van de fotoshoot. Beide facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te zijn.
- Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per km voor locaties buiten Arnhem). 
- De foto’s die ik maak tijdens shoots gebruik ik ook voor mijn website en social media, of voor offline promotie. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan bij het boeken van de shoot even weten.

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Enthousiast? Ik hoor graag meer over jullie wensen! Via onderstaand formulier kun je je fotoshoot direct boeken. Vul alle gegevens in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Let's get in
touch

contact

Let's connect

@madelontijdink