Loveshoot

Zijn sprekende ogen, het kuiltje in haar wang, het moment waarop je precies weet wat de ander denkt of de onderlinge grapjes die alleen jullie begrijpen. Waarom je ook voor elkaar kiest of waar je ook op gevallen bent: verliefdheid is iets moois! Een fotoshoot is een goede manier om jullie liefde te vieren, of je nou op de foto wil voor jullie jubileum, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar. We houden het gezellig en ongedwongen en kiezen een locatie waar jullie je comfortabel voelen, zodat het op de foto helemaal draait om jullie liefde voor elkaar. Geen ongemakkelijk geposeer, maar pure en natuurlijke foto's.

LEES MEER

De vraag die ik voorafgaand aan een shoot het meest krijg is: "Wat moeten we aan?!" Geen zorgen - ik denk graag mee over welke kleding en welke kleuren de foto's ten goede komen. Ongeveer 2 weken voor de shoot stuur ik jullie een documentje mee met fijne kledingtips en veel voorbeelden, om jullie te inspireren. Maar altijd geldt: trek vooral aan waar je je lekker in voelt, want dat zie je vooral terug op de foto.

Kledingtips

Een fotoshoot met z’n tweetjes is superleuk om te doen - of je nu drie maanden of vijftien jaar samen bent. Poseren is niet nodig: tijdens een loveshoot gaan we voor gezelligheid en liefdevolle momenten, zodat de foto’s ongedwongen worden. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn.

Gaan jullie trouwen en boeken jullie mij als bruidsfotograaf? Dan krijg je een loveshoot t.w.v. € 389 helemaal cadeau als pre-weddingshoot - om alvast te wennen aan mij en mijn camera!

Ontspannen

Locatie

Samen kiezen we de locatie waar we gaan shooten, een plek die het best bij jullie en jullie wensen past. In Arnhem en omgeving ken ik genoeg mooie plekjes - zo fotografeer ik heel graag op de Posbank en het Rozendaalse Zand - maar het kan natuurlijk ook gewoon bij jullie thuis, voor een meer persoonlijke sfeer.

"Mooie herinneringen vastleggen voor altijd"

"Lieve Madelon, blijf vooral wie je bent, dan kan je nog veel meer mensen blij maken met mooie foto’s. Of dat nou een loveshoot, bruiloft of een shoot in de sneeuw is, dat maakt niet uit. Jij weet precies wat je doet: mooie herinneren maken en weet deze vast te leggen voor altijd!"

- Ramon & Daniëlle

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

Fotoshoot

€ 399

Tarieven

Fotoshoot + album

(meest gekozen)

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

+ Fotoalbum met linnen kaft t.w.v. € 85

€ 425

Upgrades

25 foto’s zijn bij iedere shoot inbegrepen, maar ik lever altijd een grotere selectie in jullie persoonlijke galerij. Als jullie de galerij hebben ontvangen kiezen jullie je 25 favoriete foto’s. Eventueel kunnen jullie extra foto’s bijkopen, óf direct de gehele selectie bestellen (altijd meer dan 50 foto’s).

In jullie galerij vind je ook een online printshop, met prachtige prints, mooie albums en kwalitatief goede fotoproducten en wanddecoratie. Via de shop kunnen jullie deze producten direct bestellen en thuis laten bezorgen, zodat jullie nog heel lang van jullie foto’s kunnen genieten. 

Boek jouw loveshoot

Goed om te weten

- Eventuele kosten voor de huur van een externe locatie zitten niet bij de shootprijs inbegrepen. 
- Om jullie fotoshoot te reserveren in mijn agenda breng ik € 75 in rekening als reserveringsbetaling. De factuur voor het volledige bedrag (min de reservering) ontvangen jullie op of rond de dag van de fotoshoot. Beide facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te zijn.
- Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per km voor locaties buiten Arnhem). 
- De foto’s die ik maak tijdens shoots gebruik ik ook voor mijn website en social media, of voor offline promotie. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan bij het boeken van de shoot even weten.

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Enthousiast? Ik hoor graag meer over jullie wensen! Via onderstaand formulier kun je je fotoshoot direct boeken. Vul alle gegevens in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Let's get in
touch

contact

Let's connect

@madelontijdink