Check mijn beschikbaarheid

GAAN JULLIE TROUWEN IN 2020 OF 2021?

Jaaa, ik wil meedoen!

NIEUWE WORKSHOPS FOTOGRAFIE & EDITING

WORKSHOPS &
COACHINGTRAJECTEN

Of je nu net je eerste camera hebt gekocht of al veel langer op de automatische stand fotografeert: fotografie is een proces waarin je nooit bent uitgeleerd. En dat is het leuke: je bent nooit ‘klaar’! Ik vind het superleuk om andere fotografen op weg te helpen met mijn kennis en geef zowel groeps- als individuele workshops, voor beginnende en gevorderde fotografen. Voor als je wil leren fotograferen, jezelf verder wil ontwikkelen of simpelweg een duwtje in de juiste richting nodig hebt!

Let's photograph!

Set your goals - then crush 'em

Heb jij een spiegelreflexcamera, maar ben je geschrokken van alle verschillende knopjes en functies? En gebruik je ‘m daardoor minder dan je zou willen? Wil je af van het fotograferen op de automatische stand en begrijpen waar ISO, diafragma en sluitertijd voor staan? Dan is de groepsworkshop basisfotografie perfect voor jou! In 1 middag krijg jij de instellingen van je camera onder de knie en leer je hoe je de foto's maakt die jij voor ogen hebt.

Kan je al fotograferen, maar wil je meer uit je foto's halen op het gebied van licht, kleur en contrast als ze eenmaal op de computer staan? In de groepsworkshop editen leer jij de puntjes op de 'i' zetten door middel van nabewerking in Adobe Lightroom. 's Ochtends gaan we op pad en maken we foto's die we 's middags direct inladen op de computer en gebruiken om na te bewerken. Je leert je eigen beelden aanpassen naar jouw stijl en smaak! 

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op maat? Tijdens een 1-op-1 mentorsessie bespreken we dat wat jij wil leren: fotografie, workflow, nabewerking, jouw eigen stijl en visie, doelgroep, aanbod, tarieven... De keuze is aan jou. Een 1-op-1 workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor jou als je onder begeleiding (beter) wil leren fotograferen, of als je al gevorderd bent en nieuwsgierig naar hoe ik te werk ga op een bepaald gebied. 

BASISWORKSHOP FOTOGRAFIE
(IN GROEPSVERBAND)

WORKSHOP EDITEN
(IN GROEPSVERBAND)

1-OP-1

Lees meer

LEES MEER

BINNENKORT meer

Wil je je verder ontwikkelen in je fotografie, maar heb je hulp en handvaten nodig? Voor langere en intensievere begeleiding kies je voor de begeleiding. Wat zijn je doelen en welke stappen kun je het best zetten om daar te komen? Samen maken we een analyse van jouw behoeftes en een duidelijk plan van aanpak. Na iedere mentorsessie krijg je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan, zodat je steeds weer op scherp gezet wordt.

3 of 6 maanden begeleiding

BINNENKORT meer