Jullie gaan trouwen!

Allereerst natuurlijk: gefeliciteerd! Elke bruiloft is voor mij een feestje en een enorme eer om te mogen fotograferen. Met mijn foto's vertel ik jullie verhaal, en daarom leer ik jullie graag kennen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en plannen en denk heel graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie dag. Ik hanteer geen vaste pakketten maar werk flexibel, zodat jullie de vrijheid hebben om mij in te passen zoals jullie willen. 

LEES MEER

one

VÓÓR DE BRUILOFT

Een persoonlijke klik vind ik enorm belangrijk en daarom maak ik graag een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak met jullie. Ongedwongen en gezellig, zodat we de gelegenheid krijgen elkaar te leren kennen. Ik beantwoord jullie vragen, we nemen jullie wensen door en we kijken samen naar hoe ik bij jullie trouwdag pas. Besluiten jullie om voor mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf, dan blijven we tot aan de dag zelf natuurlijk in contact. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van jullie planning en denk graag mee over eventuele vraagstukken van jullie kant.

two

OP DE DAG ZELF

En dan, op de trouwdag zelf, komt alles samen: vrolijke zenuwen, liefdevolle momenten en veel gezelligheid! Gedurende de dag ben ik dichtbij, maar is jullie ceremoniemeester mijn eerste aanspreekpunt. Het enige dat jullie moeten doen is genieten! Gedurende de dag blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond en pas ik me aan, maar waar nodig (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot) neem ik de regie in handen. Natuurlijk bekijken we ter plekke waar jullie je goed bij voelen en houd ik altijd jullie wensen in gedachten, zoals we die vooraf besproken hebben.

three

NADERHAND

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken en misschien wel een heerlijke huwelijksreis, ga ik voor jullie aan de slag om de foto's zo mooi mogelijk na te bewerken. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en zorg dat jullie de gehele selectie foto's, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie, binnen een maand kunnen downloaden via jullie persoonlijke online galerij. Daarna bespreken we hoe jullie trouwalbum eruit moet gaan zien. Indien mogelijk overhandig ik deze heel graag persoonlijk aan jullie, zodat we meteen nog even na kunnen praten over jullie mooie dag!

Hiervoor krijgen jullie:

+ Vrijblijvende kennismaking en later nog een detailgesprek wanneer jullie planning concreter is;
+ Sneak preview van de foto's binnen een paar dagen na jullie bruiloft;
+ Alle beelden binnen een maand (want wachten is zonde van de tijd);
+ Héél veel mooie foto's, nabewerkt en in hoge resolutie
(minimaal 300 bij 6 uur fotografie);
+ Jullie eigen (beveiligde) online gallery om te delen met familie en vrienden;
+ Mini-fotoalbum (upgrades mogelijk);
+ Een gezellige fotoshoot vooraf (15 foto's inbegrepen, ex. reiskosten), om samen alvast te wennen aan de camera;
+ BTW & alle reis- en parkeerkosten binnen Nederland.

Contact

Mijn tarief begint bij € 1.650 voor 6 uur fotografie.

Willen jullie mij langer boeken? Dat kan, samen kijken we naar wat het best past in jullie planning!

Neem contact op om mijn informatiebrochure bruidsfotografie, met daarin alle info over mijn werkwijze en tarieven, aan te vragen.

Ik hanteer geen standaard pakketten maar werk met een uurprijs vanaf 6 uur fotografie, zodat jullie mij in jullie dag kunnen passen zoals jullie dat willen. Start ik tegelijk met de visagist en blijf ik tot aan het eerste hapje van de bruidstaart? Ben ik er vanaf de ceremonie bij en blijf ik tot aan de openingsdans? Of wordt het iets er tussenin?

Investering

"Lieve Madelon, wat zijn wij blij dat wij jou als fotograaf op onze trouwdag mochten hebben! Je staat open voor vragen, bent duidelijk en flexibel en je hebt met ons meegedacht om onze bruiloft zo goed mogelijk op de foto te kunnen krijgen. Tijdens de bruiloft heb je je bijna 'onzichtbaar' weten te maken. Mede door jouw geweldige foto's zullen we altijd aan onze mooiste dag kunnen terugdenken."

"open voor vragen, duidelijk en flexibel"

Alex & Angelique

"Wij zijn heel erg blij met de foto's die Madelon gemaakt heeft. Tijdens het avondfeest konden we de eerste foto's, die Madelon tijdens het diner bewerkt had, al bekijken. Hier hebben we superleuke reacties op gehad van de gasten! Alle momenten van de dag zijn prachtig vastgelegd. Kortom, heel erg tevreden."

"Heel erg blij met de foto's"

Stef & Rianne

"Lieve Madelon, wat ben jij een fijne fotografe. Je bent vriendelijk, sociaal, straalt rust uit en tegelijkertijd ben je ook heel professioneel. Je denkt graag mee en je staat open voor wensen. Je weet alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij hadden vaak niet eens door dat je er was waardoor je de meeste pure foto's krijgt. We hebben veel lovende reacties gekregen op alle foto's en dat kunnen wij alleen maar beamen!"

"We hadden vaak niet eens door dat je er was"

Floris & Anke

Reviews

Met welke apparatuur werk je?

Ik fotografeer met een spiegelreflexcamera, de Nikon D750, en heb daarvan altijd twee exemplaren bij me. Niet alleen om snel te kunnen wisselen tussen verschillende lenzen, maar ook zodat ik altijd een reserve bij de hand heb, mocht er een camera kapot gaan! Daarnaast fotografeer ik gedurende de dag met verschillende lenzen (35mm, 24-70mm, 50mm, 85mm), afhankelijk van de situatie, en meestal gebruik ik 's avonds een opzetflitser.

Hoeveel foto's krijgen we?

Een exact aantal is lastig te bepalen en noem ik bewust niet, omdat dat sterk afhankelijk is van het aantal uren fotografie dat ik aanwezig ben en het aantal fotogenieke momenten gedurende de dag. Maar je kunt er vanuit gaan dat je minimaal 300 foto's ontvangt vanaf 6 uur fotografie.

Kun je een videograaf of tweede fotograaf meenemen?

Jazeker, leuk! Ik heb verschillende videografen en fotografen met wie ik samenwerk. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn!

Wat gebeurt er als jij, om welke reden dan ook, niet naar onze bruiloft kunt komen?

Wanneer jullie mij boeken als jullie trouwfotograaf, zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat jullie trouwdag vastgelegd wordt door een goede fotograaf. Ik werk regelmatig samen met andere fotografen en met een aantal van hen heb ik afspraken gemaakt voor in vervelende situaties, zoals een gebroken been of ziekte. Wanneer ik onverhoopt niet kan komen (en dat is in vijf jaar tijd gelukkig pas één keer gebeurd), zorg ik ervoor dat er een vervanger beschikbaar is voor jullie! Wel blijf ik betrokken voor bijvoorbeeld de nabewerking en jullie trouwalbum.

Hoe zit het met naamsvermelding?

De foto’s die ik maak zijn vrij te gebruiken in de privésfeer. Mocht je ze willen posten op social media, dan zou ik het superleuk vinden als jullie mijn naam willen vermelden of mij willen taggen in de foto! Zo kunnen nieuwe, potentiële klanten mij makkelijker vinden en je helpt mij hier enorm mee. Worden foto’s commercieel ingezet, dan gelden andere voorwaarden. Neem in dat geval even contact met me op. 

Mogen we de foto's zelf uitzoeken?

De selectie doe ik voor jullie. Fotograferen gedurende de trouwdag is slechts een klein stukje van het gehele proces; voorbereiden, selecteren en nabewerken hoort daar ook allemaal bij. Ik zorg ervoor dat jullie een complete, bij elkaar passende selectie foto's ontvangen die jullie trouwdag goed weerspiegelt, en dat er geen moment mist. Jullie krijgen dus alle goede en mooie foto's! Onbewerkte (RAW-)bestanden voegen niets toe aan de selectie, die lever ik dan ook niet.

Ontwerp je ook trouwalbums?

Jazeker, jullie krijgen altijd een album bij jullie trouwreportage. Een mini-album is standaard inbegrepen en ontwerp ik, maar mochten jullie een groter album willen, dan kunnen jullie desgewenst upgraden naar het grotere fine-art fotoalbum. Qua design vind ik het belangrijk dat het verhaal van jullie dag terugkomt in het album, dus ik zorg er altijd voor dat de foto’s elkaar aanvullen. Samen gaan we aan de slag om het design helemaal te perfectioneren naar jullie wens. Het album gaat niet naar de drukker voordat jullie je goedkeuring hebben gegeven!

Waarvoor gebruik je onze foto’s?

Ik behoud mijzelf het recht voor om de foto’s die ik tijdens bruiloften maak, te gebruiken voor mijn portfolio. Zo kunnen potentiële klanten zien wat mijn fotografiestijl is, wat voor werk ik maak en wat zij kunnen verwachten als ik kom fotograferen (net als jullie!). Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, laat dat dan van tevoren even weten.

FAQ

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel!

Enthousiast? Ik leer jullie heel graag kennen! Vul het onderstaande formulier in en we plannen een vrijblijvende kennismaking. Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Let's get in touch!

contact

Let's connect

@madelontijdink