Jullie gaan trouwen!

Allereerst natuurlijk: gefeliciteerd! Elke bruiloft is voor mij een feestje en een enorme eer om vast te leggen. Met mijn foto's vertel ik jullie verhaal, en daarom leer ik jullie graag kennen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en plannen en denk heel graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie dag. Ik hanteer geen vaste pakketten maar werk flexibel, zodat jullie de vrijheid hebben om mij in te passen zoals jullie willen. 

LEES MEER

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken en misschien wel een heerlijke huwelijksreis, ga ik voor jullie aan de slag om de foto's zo mooi mogelijk na te bewerken. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en zorg dat jullie de gehele selectie foto's, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie, binnen 4 tot 6 weken kunnen downloaden via jullie persoonlijke online galerij.

Daarna bespreken we hoe jullie trouwalbum eruit moet gaan zien. Indien mogelijk overhandig ik deze heel graag persoonlijk aan jullie, zodat we meteen nog even na kunnen praten over jullie mooie dag!

Na de bruiloft

En dan, op de trouwdag zelf, komt alles samen: vrolijke zenuwen, liefdevolle momenten en veel gezelligheid! Gedurende de dag ben ik dichtbij, maar is jullie ceremoniemeester mijn eerste aanspreekpunt. Het enige dat jullie moeten doen is genieten!

Gedurende de dag blijf ik zo veel mogelijk op de achtergrond en pas ik me aan, maar waar nodig (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot) neem ik de regie in handen. Natuurlijk bekijken we ter plekke waar jullie je goed bij voelen en houd ik altijd jullie wensen in gedachten, zoals we die vooraf besproken hebben.

OP DE DAG ZELF

VÓÓR DE BRUILOFT

Een persoonlijke klik vind ik enorm belangrijk en daarom maak ik graag een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak met jullie. Ongedwongen en gezellig, zodat we de gelegenheid krijgen elkaar te leren kennen. Ik beantwoord jullie vragen, we nemen jullie wensen door en we kijken samen naar hoe ik bij jullie trouwdag pas.

Besluiten jullie om voor mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf, dan ben ik tot aan de grote dag natuurlijk beschikbaar voor advies en overleg - ik denk graag mee! En als jullie dat willen plannen we een pre-weddingshoot: een fotoshoot voor jullie samen om alvast te 'oefenen' voor de camera.

Yes, we do!

Trouwen in het buitenland? Ik reis met alle liefde mee! Vraag naar de speciale buitenland-brochure.

"Ontzettend blij met
onze foto's"

"Madelon legt niet alleen de bijzondere momenten en hoogtepunten vast, maar vooral ook de kleine details: een lachbui tijdens een gesprek, kindjes die genieten van slagroomsoesjes, de huiskat onder een jurk... Dit maakt de fotoreportage heel persoonlijk en levendig. Ik heb veel bewondering voor haar werk!"

- Céline & Hugo

Hiervoor krijgen jullie:

+ Uitgebreide kennismaking en later nog een detailafspraak om alles af te stemmen;
Sneak preview van de mooiste foto's binnen een paar dagen na jullie bruiloft;
Héél veel mooie foto’s (minimaal 300 bij 6 uur fotografie), zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Alle beelden binnen 6 weken geleverd;
+ Jullie eigen (beveiligde) online galerij om te delen met familie en vrienden;
+ Een mooi fotoalbum t.w.v. € 115 met linnen kaft (upgrade naar een fine-art album is mogelijk);
+ EXTRA: Een gezellige pre-weddingshoot t.w.v. € 399, om samen alvast te wennen aan de camera;
+ BTW & reis- en parkeerkosten binnen Nederland.

Vraag brochure aan

Mijn tarief begint bij
€ 1.890 voor 6 uur fotografie.

Extra uren zijn bij te boeken voor
€ 100 per uur.

Ik hanteer geen standaard pakketten maar werk met een uurprijs vanaf 6 uur fotografie, zodat jullie mij in jullie dag kunnen passen zoals jullie dat willen. Start ik tegelijk met de visagist en blijf ik tot aan het eerste hapje van de bruidstaart? Ben ik er vanaf de ceremonie bij en blijf ik tot aan de openingsdans? Of wordt het iets er tussenin? Samen kijken we naar wat het best past in jullie planning!

Tarieven

Let op: in het hoogseizoen (mei-september) neem ik van donderdag t/m zondag alleen bruiloften aan van minimaal 6 uur. In het laagseizoen verzorg ik ook kortere reportages. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Zijn we
een match?

Het leven en de liefde vieren, dát is de insteek die - naar mijn mening - iedere bruiloft moet hebben. Jullie zeggen die dag ‘ja’ tegen elkaar, maar omringen je met iedereen die je lief is. En dat is bijzonder! 

Ik ga niet voor 100 geposeerde groepsfoto’s en andere ‘moetjes’. Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen jullie dag kunnen beleven - want als jullie relaxed zijn en genieten, zie je dat terug op de foto’s. Op een natuurlijke en ongedwongen manier leg ik alle details vast. Ik loop niet de hele dag met mijn camera achter jullie aan - ik ga juist op zoek naar de momenten die níet in het draaiboek staan. Deze momenten vormen straks namelijk de basis voor het gevoel waarmee jullie terug zullen kijken op de dag.

De bewonderende blik van je aanstaande als je naar het altaar loopt. De knipoog van je vader voordat hij je weggeeft. De door jullie zorgvuldig uitgezochte ringen, kleding en accessoires. Je neefje van 3 die verlekkerd naar de bruidstaart kijkt. De prachtige bloemen en styling, en al jullie gasten die zo hun best hebben gedaan om er mooi uit te zien. Jullie vrienden die lopen te keten en je oma die het, op haar gemakje, vanaf een afstandje allemaal aanschouwt.

Ik geniet altijd volop en vier het feestje met jullie mee. Of jullie dag nu plaatsvindt op een sfeervolle, knusse buitenlocatie, op het strand, in de natuur, met een prachtige avondceremonie, met tafels die volgezet worden met een vijfgangendiner of juist met een ontspannen barbecue of shared dinner. Of er nu 150 man komt of alleen de ­belangrijkste mensen. Als het maar helemaal 'jullie' is. Een bruiloft is ook een feestje voor het oog wanneer er weinig ‘pracht en praal’ aanwezig is, en enkel de liefde centraal staat - en dat is precies waarom ik het vastleggen van bruiloften zo ontzettend tof vind om te doen! Ik meng me in jullie gezelschap en word voor heel even onderdeel van de groep - en daarom vind ik het belangrijk dat jullie je goed voelen bij mij. Het is jullie feestje!

Yes, we do!

"Ooooh Madelon, wat een waanzinnige foto's! Ik dacht na gisteren geen tranen meer over te hebben, maar dat blijkt niet waar. Je foto's brengen ons weer helemaal terug in het moment. Wat heb je het geweldig goed gedaan. Echt bizar. Ik weet gewoon niet hoe ik ook maar enigszins de lading kan dekken. Ze zijn echt perfect gewoon! 😍 Heeeel erg bedankt!! ❤️"

- Saskia & Jurre

"Madelon is ontzettend lief, talentvol en heeft ons precies op beeld weten te vangen zoals wij zijn. Bij het kennismakingsgesprek voelde het gelijk goed. Ze weet je op je gemak te stellen voor de camera en is tegelijkertijd zowel professioneel als toegankelijk. We raden haar dan ook zeker aan als fotograaf! Lieve Madelon, nogmaals enorm bedankt!!"

- Rens & Laura

"Madelon is echt een topper! We zijn ontzettend blij met onze foto's en zijn eeuwig dankbaar dat we via deze prachtige plaatjes voor de rest van ons leven op onze bruiloft terug kunnen kijken. Daarnaast is Madelon heel professioneel, relaxed, attent, meedenkend en gezellig. Wat ook een mooie bonus is, is de pre-wedding shoot. Een leuke, gezellige avond om even comfortabel te worden voor de camera/lens."

- Annelot & Perry

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Enthousiast? Ik leer jullie heel graag kennen! Vul het onderstaande formulier in en we plannen een vrijblijvende kennismaking. Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Let's get in
touch

contact

Let's connect

@madelontijdink