Lifestyle newborn/baby

Jullie eerste (of tweede, of derde, of…) kindje is geboren, en dat betekent dat jullie wereld op z’n kop staat. Bovendien zijn alle clichés waar: zo’n klein baby’tje verandert snel. Dan is het fijn als je foto’s hebt om op terug te kijken! Lifestyle betekent dat ik niet doe aan gestylde shoots met mandjes of strikjes: jullie en jullie kindje staan centraal. Baby’s zijn zó mooi en puur van zichzelf, dat ik ze ook heel graag op die manier vastleg. Gewoon in jullie vertrouwde omgeving - en we nemen de tijd.

LEES MEER

Wanneer jullie weten dat jullie een babyshoot willen boeken, dan hou ik rond de uitgerekende datum ruimte vrij in mijn agenda. Na de geboorte mogen jullie bellen of appen om jullie wensen te bespreken. Voel je je goed genoeg om de shoot in de eerste weken te plannen, zodat jullie kindje als échte newborn op de foto staat? Of heb je iets langer de tijd nodig om te herstellen van de bevalling? Beide is voor mij prima - jullie eigen gevoel is hierin leidend.

Praktisch

De vraag die ik voorafgaand aan een shoot het meest krijg is: "Wat moet ik aan?!" Geen zorgen - ik denk graag mee over welke kleding en welke kleuren de foto's ten goede komen. Ongeveer 2 weken voor de shoot stuur ik je een documentje mee met fijne kledingtips en veel voorbeelden.

Kledingtips

Ongedwongen

Een babyshoot vindt doorgaans plaats bij jullie thuis: gewoon in jullie vertrouwde omgeving, waar jullie kleintje zich het fijnst voelt. We nemen de tijd: als het nodig is om even te voeden of te verschonen, dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. Dit maakt dat een babyshoot meestal rond de 1,5 tot 2 uur duurt. Tijdens de shoot maak ik gebruik van het natuurlijke licht en gaan we ontspannen te werk. Geen geposeer of gedoe: gewoon jullie samen.

"Ontzettend blij met
onze foto's"

"Wij zijn heel erg blij met de foto's van de newbornshoot met onze zoon. Madelon is superlief en geduldig, ik kan haar aan iedereen aanraden!"

- YMKE

+ 1,5 tot 2 uur shooten bij jullie thuis;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

Fotoshoot

€ 399

Tarieven

Fotoshoot + album

(meest gekozen)

+ 1,5 tot 2 uur shooten bij jullie thuis;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

+ Fotoalbum met linnen kaft t.w.v. € 85

€ 425

Upgrades

25 foto’s zijn bij iedere shoot inbegrepen, maar ik lever altijd een grotere selectie in jullie persoonlijke galerij. Als jullie de galerij hebben ontvangen kiezen jullie je 25 favoriete foto’s. Eventueel kunnen jullie extra foto’s bijkopen, óf direct de gehele selectie bestellen (altijd meer dan 50 foto’s).

In jullie galerij vind je ook een online printshop, met prachtige prints, mooie albums en kwalitatief goede fotoproducten en wanddecoratie. Via de shop kunnen jullie deze producten direct bestellen en thuis laten bezorgen, zodat jullie nog heel lang van jullie foto’s kunnen genieten. 

Boek jouw babyshoot

Goed om te weten

- Eventuele kosten voor de huur van een externe locatie zitten niet bij de shootprijs inbegrepen. 
- Om jullie fotoshoot te reserveren in mijn agenda breng ik € 75 in rekening als reserveringsbetaling. De factuur voor het volledige bedrag (min de reservering) ontvangen jullie op of rond de dag van de fotoshoot. Beide facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te zijn.
- Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per km voor locaties buiten Arnhem). 
- De foto’s die ik maak tijdens shoots gebruik ik ook voor mijn website en social media, of voor offline promotie. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan bij het boeken van de shoot even weten.

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Enthousiast? Ik hoor graag meer over jullie wensen! Via onderstaand formulier kun je je fotoshoot direct boeken. Vul alle gegevens in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Let's get in
touch

contact

Let's connect

@madelontijdink