Familieshoot

Met het hele gezin op de foto? Omdat er een kindje bij is gekomen, om oma een mooie familiefoto cadeau te geven, om zelf een toffe collage in huis op te hangen of gewoon zomaar? Een familieshoot is de perfecte manier om eens op de foto te gaan met je dierbaren, zonder dat het statisch of ongemakkelijk is. Plezier staat voorop; het wordt dus geen shoot waarbij je kramp in je kaken krijgen van het glimlachen naar de camera. We gaan voor leuke en liefdevolle momenten en ik zet jullie op de foto zoals jullie echt zijn. Hebben jullie specifieke wensen voor de shoot of een leuk idee? Laat het me weten, ik denk graag met jullie mee! 

LEES MEER

De vraag die ik voorafgaand aan een shoot het meest krijg is: "Wat moeten we aan?!" Geen zorgen - ik denk graag mee over welke kleding en welke kleuren de foto's ten goede komen. Ongeveer 2 weken voor de shoot stuur ik jullie een documentje mee met fijne kledingtips en veel voorbeelden, om jullie te inspireren. Maar altijd geldt: trek vooral aan waar je je lekker in voelt, want dat zie je vooral terug op de foto.

Kledingtips

Wat ik vooral belangrijk vind tijdens een familieshoot, is dat jullie het vooral leuk hebben! De lol die jullie normaal gesproken hebben, mogen jullie tijdens de shoot laten zien. We gaan het dus gezellig maken! Kletsen, spelletjes doen of de natuur ontdekken met de kids: wat maar bij jullie past.

Gezellig

Locatie

Samen kiezen we de locatie waar we gaan shooten, een plek die het best bij jullie en jullie wensen past. In Arnhem en omgeving ken ik genoeg mooie plekjes - zo fotografeer ik heel graag op de Posbank en het Rozendaalse Zand - maar het kan natuurlijk ook gewoon bij jullie thuis, voor een meer persoonlijke sfeer.

"Altijd ongedwongen en relaxed"

"Dankbaar dat Madelon de dierbaarste momenten in ons leven zo prachtig heeft vast weten te leggen. Altijd een ongedwongen en relaxte sfeer. Ze denkt mee, ziet de mooie dingen en staat zeker open voor eigen inbreng. Zoek je nog een lieve, fijne, aardige, goede en professionele fotograaf. Stop met zoeken, hier is ze!"

- Floris & Anke

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Max. 6 personen (meerprijs per persoon: € 15);
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

Fotoshoot

€ 399

Tarieven

Fotoshoot + album

(meest gekozen)

+ 1 uur shooten op locatie;
+ Inclusief 25 foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie;
+ Max. 6 personen (meerprijs per persoon: € 15);
+ Kies zelf jouw favorieten;
+ Extra foto’s bijbestellen is mogelijk;
+ Binnen 14 dagen geleverd via de online galerij.

+ Fotoalbum met linnen kaft t.w.v. € 85

€ 425

Upgrades

25 foto’s zijn bij iedere shoot inbegrepen, maar ik lever altijd een grotere selectie in jullie persoonlijke galerij. Als jullie de galerij hebben ontvangen kiezen jullie je 25 favoriete foto’s. Eventueel kunnen jullie extra foto’s bijkopen, óf direct de gehele selectie bestellen (altijd meer dan 50 foto’s).

In jullie galerij vind je ook een online printshop, met prachtige prints, mooie albums en kwalitatief goede fotoproducten en wanddecoratie. Via de shop kunnen jullie deze producten direct bestellen en thuis laten bezorgen, zodat jullie nog heel lang van jullie foto’s kunnen genieten. 

Boek jouw familieshoot

Goed om te weten

- Eventuele kosten voor de huur van een externe locatie zitten niet bij de shootprijs inbegrepen. 
- Om jullie fotoshoot te reserveren in mijn agenda breng ik € 75 in rekening als reserveringsbetaling. De factuur voor het volledige bedrag (min de reservering) ontvangen jullie op of rond de dag van de fotoshoot. Beide facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te zijn.
- Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per km voor locaties buiten Arnhem). 
- De foto’s die ik maak tijdens shoots gebruik ik ook voor mijn website en social media, of voor offline promotie. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het me dan bij het boeken van de shoot even weten.

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Enthousiast? Ik hoor graag meer over jullie wensen! Via onderstaand formulier kun je je fotoshoot direct boeken. Vul alle gegevens in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Let's get in
touch

contact

Let's connect

@madelontijdink