Trouwen bij Slot Doddendael | Rens & Laura

De bruiloft van Laura en Rens was voor mij een heel bijzondere! Al in december 2019 hadden we contact over hun trouwdag, die plaats moest gaan vinden op 13 juni 2021. Wat niemand toen nog wist, is dat een bepaald virus enkele maanden later de kop op zou steken en de trouwplannen van een héleboel koppels in het water zou laten vallen. Laura en Rens wilden echter niets weten over uitstellen of verplaatsen: trouwen zouden ze. En hoe!

Omdat het al het plan was om met een klein clubje gasten erbij te trouwen, waren de steeds veranderende regels rondom COVID geen grote stressfactor. Het koppel was relaxed en dat is als je het mij vraagt echt de nummer 1 tip voor een mooie dag. Laura en Rens zouden trouwen bij Slot Doddendael in Ewijk en grotendeels buiten, waardoor er ook binnen de beperkingen een hoop mogelijk was. Toen het eenmaal zomer 2021 was golden er nog steeds wat regels, maar eigenlijk kon zo ongeveer de hele dag plaatsvinden zoals van tevoren bedacht. Supertof, deze verhalen zijn er uit 2020 en 2021 niet zo veel 😉 In plaats van een groot feest werd er na het diner lekker nagetafeld en met de zomerse temperaturen was het écht een dag om nog heel lang van na te genieten.

Omdat ik ten tijde van de bruiloft 7,5 maand zwanger was, fotografeerde ik alleen het eerste gedeelte van de dag en had ik Eline bij me om te ondersteunen en te fotograferen waar nodig. Verschillende foto’s zijn dan ook door haar geschoten, maar door mijzelf nabewerkt voor één geheel in de reportage.

Kijk mee naar de prachtige trouwdag van Laura en Rens!

 

Leveranciers:

Kleding Laura: Taft en Tule
Kleding Rens: Rietbergh
Bruidstaart: Sugar Hill Arnhem
Live muziek: Lara Leaves
Bloemen: Fiori di Rose
Second shooter: Eline Nijburg

 

 

Let's connect

@madelontijdink