Over mij

Open, nieuwsgierig en optimistisch - dat is hoe de meeste mensen mij omschrijven. Stoppen met werken voor een baas en mijn eigen fotografiebedrijf beginnen is een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Sinds ik in 2016 in het diepe sprong is fotografie een groot deel van mijn leven geworden. Het is voor mij een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten, om verhalen vast te leggen en mensen te helpen op een manier die bij mij past.

Fotografie en alles wat daarbij komt kijken is enorm belangrijk voor me: het hoort bij mij en geeft me vrijheid, kansen en herinneringen die er anders niet waren geweest. Ik leer door mijn bedrijf de leukste mensen kennen en bouw met klanten vaak een warme, oprechte band op. Dat kan ook bijna niet anders als je zó dichtbij aanwezig bent op een van de belangrijkste dagen uit iemands leven! In ons huis prijkt de zin ‘proost op het leven’ aan de muur en dat is niet voor niets - het leven is er om van te genieten en hoogtepunten mogen gevierd worden. Herinneringen maken, zowel met als voor mensen, vind ik heel belangrijk en ik prijs mezelf gelukkig dat ik daarvan mijn werk heb mogen maken.

Samen met mijn liefde Huib en ons zoontje Teun (2021) woon ik in Arnhem. Hoewel onze roots in de Achterhoek liggen, hou ik van de drukte en anonimiteit in een (grote) stad. Mij maak je blij met een ticket naar een willekeurige plek, want de wereld is te mooi om niet te ontdekken! Bestemmingen die een plekje in mijn hart hebben veroverd zijn Ghana, Kaapverdië, Australië, Nieuw-Zeeland, Griekenland en de Verenigde Staten - en als het dichterbij was geweest, was ik zonder twijfel in Sydney gaan wonen. Canada en IJsland staan hoog op mijn verlanglijstje.

Ik geniet enorm van een gezellige avond met vrienden, lang tafelen, goede wijn en nog betere gesprekken. Ik sta graag in de keuken, hou van puzzelen en vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar kan ook altijd genieten van een avondje Netflix. Naast mijn fotografie maak ik zo af en toe websites voor kleine bedrijven en zzp’ers, en heb ik naast mijn werk als fotograaf jarenlang gedanst en dansles gegeven. En ja - ik kan jullie dus ook helpen met een openingsdans 😉

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd in de journalistiek en zag ik fotografie als goede aanvulling op mijn werk, maar na het fotograferen van mijn eerste bruiloft was ik om. Mijn werk is écht fantastisch! Ik hou enorm van de heerlijke sfeer op zo’n dag: het ja-woord, de speeches, de prachtige styling, jullie verliefde blikken en alle andere liefdevolle momenten. Ik vind het heerlijk om op te gaan in de gezelligheid van een bruiloftsfeest en maak graag een praatje met jullie gasten. Het zal je niet verbazen dat ik soms stiekem een traantje wegpink achter mijn camera en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht thuiskom.

Maar, first things first: ik vind een persoonlijke klik heel belangrijk en wil graag dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens. Daarom is een vrijblijvende kennismaking, digitaal of onder het genot van een drankje en wat lekkers, altijd mogelijk. Willen jullie meer weten over mij of mijn manier van werken? Stuur me een berichtje, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ik als fotograaf

Persoonlijk

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel voor je berichtje!

Wil je een shoot boeken, meer informatie over mijn werkwijze, een kennismaking inplannen of heb je een andere vraag? Vul het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Let's get in touch!

contact

Let's connect

@madelontijdink