Open, nieuwsgierig en optimistisch - dat is hoe de meeste mensen mij omschrijven. Stoppen met werken voor een baas en mijn eigen fotografiebedrijf beginnen is een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Sindsdien ik in 2016 in het diepe sprong is fotografie een groot deel van mijn leven geworden. Het is voor mij een manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten, om verhalen vast te leggen en mensen te helpen op een manier die bij mij past. Fotografie en alles wat daarbij komt kijken is enorm belangrijk voor me: het hoort bij mij en geeft me vrijheid, kansen en herinneringen die er anders niet waren geweest. Momenten beleven en vastleggen, herinneringen maken en koesteren, dat zijn dingen waar ik enorm veel waarde aan hecht en ik prijs mezelf gelukkig dat ik daarvan mijn werk heb mogen maken!

Samen met mijn grote liefde woon ik in Arnhem en hoewel mijn roots in de Achterhoek liggen, hou ik van de drukte en anonimiteit in een (grote) stad. Mij maak je blij met een vliegticket naar een willekeurige plek, want de wereld is te mooi om niet te ontdekken! Bestemmingen die een plekje in mijn hart hebben veroverd zijn Ghana, Australië en de Verenigde Staten en als het dichterbij was geweest, was ik zonder twijfel in Sydney gaan wonen. Ik geniet enorm van een gezellige avond met vrienden, lang tafelen, goede wijn en nog betere gesprekken. Daarnaast sta ik graag in de keuken, dans ik twee keer per week en geef ik naast mijn werk als fotograaf ook dansles. En ja, ik kan jullie dus ook helpen met een openingsdans 😉

Over mij

fotograaf, reist, LEGT VAST & PROOST GRAAG OP het leven

this is me

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd in de journalistiek en zag ik fotografie als goede aanvulling op mijn werk, maar na het fotograferen van mijn eerste bruiloft was ik om. Mijn werk is écht fantastisch! Ik houd van de heerlijke sfeer op zo’n dag: het ja-woord, de speeches, de prachtige styling, jullie verliefde blikken en alle andere liefdevolle momenten. Het zal je niet verbazen dat ik soms stiekem een traantje wegpink achter mijn camera en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht thuiskom. Ik vind het heerlijk om op te gaan in de gezelligheid van een bruiloftsfeest en maak graag een praatje met jullie gasten. Maar, first things first: ik vind een persoonlijke klik het allerbelangrijkst en wil graag dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens. Daarom is een vrijblijvende kennismaking, digitaal of onder het genot van een drankje en wat lekkers, altijd mogelijk. Willen jullie meer weten over mij of mijn manier van werken? Stuur me een berichtje, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ik als fotograaf

"Lieve Madelon, wat zijn wij blij dat wij jou als fotograaf op onze trouwdag mochten hebben! Je staat open voor vragen, bent duidelijk en flexibel en je hebt met ons meegedacht om onze bruiloft zo goed mogelijk op de foto te kunnen krijgen. Tijdens de bruiloft heb je je bijna 'onzichtbaar' weten te maken. Mede door jouw geweldige foto's zullen we altijd aan onze mooiste dag kunnen terugdenken."

"open voor vragen, duidelijk en flexibel"

Alex & Angelique

"Wij zijn heel erg blij met de foto's die Madelon gemaakt heeft. Tijdens het avondfeest konden we de eerste foto's, die Madelon tijdens het diner bewerkt had, al bekijken. Hier hebben we superleuke reacties op gehad van de gasten! Alle momenten van de dag zijn prachtig vastgelegd. Kortom, heel erg tevreden."

"Heel erg blij met de foto's"

Stef & Rianne

"Lieve Madelon, wat ben jij een fijne fotografe. Je bent vriendelijk, sociaal, straalt rust uit en tegelijkertijd ben je ook heel professioneel. Je denkt graag mee en je staat open voor wensen. Je weet alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij hadden vaak niet eens door dat je er was waardoor je de meeste pure foto's krijgt. We hebben veel lovende reacties gekregen op alle foto's en dat kunnen wij alleen maar beamen!"

"We hadden vaak niet eens door dat je er was"

Floris & Anke

Reviews

Let's connect

@madelontijdink