Hi! Leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben. Zoals je inmiddels al wel door hebt heet ik Madelon en ben ik bruidsfotograaf. Momenten beleven en vastleggen, herinneringen maken en koesteren, dat zijn dingen waar ik enorm veel waarde aan hecht en ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik daarvan mijn werk heb mogen maken!

Samen met mijn grote liefde woon ik in Arnhem en hoewel mijn roots in de Achterhoek liggen, hou ik van de drukte en anonimiteit in een (grote) stad. Mij maak je blij met een vliegticket naar een willekeurige plek, want de wereld is te mooi om niet te ontdekken! Bestemmingen die een plekje in mijn hart hebben veroverd zijn Ghana, Australië en de Verenigde Staten en als het dichterbij was geweest, was ik zonder twijfel in Sydney gaan wonen. Ik geniet enorm van een gezellige avond met vrienden, lang tafelen, goede wijn en nog betere gesprekken. Daarnaast sta ik graag in de keuken, dans ik twee keer per week en geef ik naast mijn werk als fotograaf ook dansles op de dansschool waar ik zelf ooit ben begonnen. En ja, ik kan jullie dus ook helpen met een openingsdans ;-).

Nice to meet you

Meer over mij

Foto: Alicia van Stuijvenberg

Ik als fotograaf

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd in de journalistiek en zag ik fotografie als goede aanvulling op mijn werk, maar na mijn eerste bruiloft was ik om. Mijn werk is écht fantastisch! Ik houd van de heerlijke sfeer op zo'n bruiloft: het ja-woord, de speeches, de prachtige styling, jullie verliefde blikken en alle andere liefdevolle momenten. Het is geen wonder dat ik soms - stiekem - een traantje wegpink achter mijn camera en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht thuiskom. Ik vind het heer-

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd in de journalistiek en zag ik fotografie als goede aanvulling op mijn werk, maar na mijn eerste bruiloft was ik om. Mijn werk is écht fantastisch! Ik houd van de heerlijke sfeer op zo'n bruiloft: het ja-woord, de speeches, de prachtige styling, jullie verliefde blikken en alle andere liefdevolle momenten. Het is geen wonder dat ik soms - stiekem - een traantje wegpink achter mijn camera en altijd met een grote glimlach op mijn gezicht thuiskom. Ik vind het heerlijk om op te gaan in de gezelligheid van een bruiloft en maak graag een praatje met jullie gasten. Maar, first things first: ik vind een persoonlijke klik het allerbelangrijkst en wil dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens. Daarom is een vrijblijvende kennismaking, via Facetime of onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, altijd mogelijk. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur me een berichtje, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

lijk om op te gaan in de gezelligheid van een bruiloft en maak graag een praatje met jullie gasten. Maar, first things first: ik vind een persoonlijke klik het allerbelangrijkst en wil dat jij je op je gemak voelt voor mijn lens. Daarom is een vrijblijvende kennismaking, via Facetime of onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, altijd mogelijk. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur me een berichtje, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Foto: Iep Bergsma

Enthousiast?

Stuur me een berichtje om te kijken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda!

Neem contact op