Je leest het vaker terug op mijn website: een loveshoot op het Rozendaalse Zand op de Posbank (Veluwe) is altijd een succes. Het Rozendaalse Zand is een van mijn lievelingslocaties om te fotograferen dus ik kom er in de zomermaanden vaak meerdere keren per week. Voor de shoot met Bart en Delphine wist ik dan ook meteen dat ik daar naartoe wilde. We spraken af vlak voor het golden hour, waardoor de zon mooi laag stond. Het licht was daardoor prachtig!

 

Loveshoot op het Rozendaalse Zand | Bart & Delphine

Tel daar een dolverliefd koppel én een unieke locatie bij op, en je hebt de ingrediënten voor een succesvolle fotoshoot. Deze loveshoot op het Rozendaalse Zand is daardoor echt een favoriet van mij. En ik dacht… Ik kan mijn ervaring met deze fotoshoot zelf wel beschrijven, maar ik kan ook het koppel zélf aan het woord laten, zodat zij hun ervaring delen. Ik heb daarom Delphine gevraagd hoe ze het vond om een loveshoot te doen, en dit is wat ze zei!

 

“Echt een ervaring”

“Ik vond de fotoshoot met Madelon echt superleuk! Ik dacht van tevoren dat ik het ongemakkelijk zou vinden, maar Madelon wist bepaalde vragen te stellen waardoor er echt spontane momenten kwamen. En daardoor werden de foto’s heel spontaan, in plaats van heel gemaakt. Madelon weet je met grapjes of met bepaalde opmerkingen echt gerust te stellen en dat vond ik heel leuk! En wat me heel erg opviel, is dat Madelon echt op details let. Als mijn haar een beetje gek zat, of mijn kleding zat niet helemaal goed, dan zag ze dat. Madelon heeft een goede balans tussen zo natuurlijk mogelijk, maar ook zo mooi mogelijk. Dat vond ik heel fijn!”

“En ik ben natuurlijk superblij met de foto’s. Een ervan hangt heel groot in onze woonkamer en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Madelon heeft een bepaalde stijl in haar foto’s en gebruikt hele zachte kleuren. Dat vind ik heel mooi en dat kenmerkt ook haar foto’s. Kortom: ik vond de shoot heel gezellig, echt een uitje. Geen statisch moment of zo, maar echt een ervaring.”

 

 

Let's connect

@madelontijdink