Fotoshoots

Of je nu verliefd bent, verloofd, net een kindje hebt gekregen, een gezellige familiefoto wil of mooie foto's van jezelf kunt gebruiken voor op social media: reden voor een fotoshoot is er altijd! Ik fotografeer naast bruiloften ook koppels, zwangerschappen, baby's, families, portretten en zakelijke opdrachten. Tijdens een fotoshoot zorg ik er altijd voor dat jij je op je gemak voelt voor de camera en we gaan voor toffe foto's, waar jij op staat zoals je echt bent.

LEES MEER

Vanaf € 379

Met het hele gezin op de foto? Omdat er een kindje bij is gekomen, om oma een mooie familiefoto cadeau te geven, om zelf een toffe collage in huis op te hangen of gewoon zomaar? Een gezins- of familieshoot is de perfecte manier om eens op de foto te gaan met je dierbaren, zonder dat het statisch of ongemakkelijk is.

Gezin & familie

three

Vanaf € 379

Gezinsuitbreiding? Ik kom heel graag langs om je zwangerschap en/of jullie als kersvers gezin vast te leggen! Tijdens zowel een zwangerschapsshoot als een babyshoot staan jullie en jullie kindje centraal. Omdat zwangerschappen en baby’s zo mooi en puur zijn van zichzelf, leg ik ze ook heel graag op deze manier vast.

zwanger & baby

two

Vanaf € 379

Op de foto met z'n tweetjes, voor jullie jubileum, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar? Een fotoshoot is superleuk om de liefde te vieren. We houden het gezellig en ongedwongen en kiezen een locatie waar jullie je comfortabel voelen, zodat het op de foto helemaal draait om jullie verliefdheid!

Loveshoot

one

Vraag de brochure aan

Vraag de brochure aan

Vraag de brochure aan

Vraag de brochure aan

"Vooraf waren we allebei best nerveus en bang dat het poseren heel awkward zou worden, maar dat was totaal niet het geval; Madelon was hartstikke spontaan en gezellig. We hebben echt lol gehad tijdens de shoot en dat plezier straalt van de foto's af! Wij zijn echt super blij met de prachtige foto's, we hebben ze denk ik al wel 100x bekeken, zo mooi zijn ze!"

"we hebben echt lol gehad"

Emir & Lisa

Review

Heb je kledingtips?

Zeker! Voordat een fotoshoot plaatsvindt, ontvang je van mij een mailtje met punten om rekening mee te houden voor de shoot, waaronder kledingtips. Een tipje van de sluier: drukke prints of grote (merk)opdrukken op kleding kunnen afleiden van waar het op de foto om draait (jijzelf). Verder adviseer ik altijd om gewoon te dragen waar jij je lekker in voelt: dat je comfortabel voor de camera staat is voor mooie foto’s het belangrijkst!

Weet je leuke fotolocaties? 

Genoeg! Ik fotografeer zelf heel graag op de Veluwe en de Posbank - voor mij een thuiswedstrijd! - waar superveel mooie plekjes te vinden zijn, maar ook bijvoorbeeld het strand, de unieke Soesterduinen, een mooi bos of gewoon jullie woning behoren tot de mogelijkheden. Jullie moeten je op je gemak voelen voor de camera, dus ik denk graag mee!

Hoe lang duurt een fotoshoot?

De duur van een fotoshoot is afhankelijk van het soort shoot (bij een newbornshoot nemen we altijd de tijd en houden we rekening met de baby, terwijl een loveshoot of portretshoot meestal iets sneller afgelopen is), maar je kunt altijd uitgaan van een gemiddelde van 1 tot 1,5 uur. Zeker als er kleine kinderen bij zijn (met meestal een korte concentratieboog) maken we de shoot niet te lang. Een uur is lang genoeg om een boel leuke foto’s te maken!

Hoeveel kost een fotoshoot? 

De vanaf-prijzen lees je hier. Voor de tarieven van de afzonderlijke pakketten vraag je de brochure aan, daarin staat alle info over mijn tarieven en werkwijze. Kies je voor het small- of medium-pakket, dan kun je altijd achteraf foto's bijbestellen (bij het large-pakket zijn alle foto's inbegrepen). Ook prints of een fotoalbum kan ik voor je verzorgen!

Mogen we de foto’s zelf uitzoeken? 

Voor fotoshoots werk ik met verschillende pakketten. Bij de pakketten small en medium is een x aantal foto’s inbegrepen en kies je de favorieten die jij graag wil hebben, bij het large-pakket hoef je niet te kiezen en krijg je alle foto’s uit de selectie. Ik zorg ervoor dat ik een goede selectie maak met altijd de 70 à 80 mooiste foto’s die we gemaakt hebben, zodat je veel te kiezen hebt! Onbewerkte (RAW-)bestanden voegen niets toe aan de selectie, die lever ik dan ook niet.

Fotografeer je door heel Nederland?

Zeker, ik kom heel graag naar je toe! Goed om te weten: voor fotoshoots die buiten de regio Arnhem plaatsvinden reken ik wel extra reiskosten.

Doe je ook zakelijke fotoshoots?

Die doe ik! Voor zzp’ers verzorg ik regelmatig portretshoots, maar ook voor uitgebreidere zakelijke aanvragen ben ik te porren. Stuur me een berichtje en ik maak graag een vrijblijvende offerte!

Hoe zit het met naamsvermelding?

De foto’s die ik maak zijn vrij te gebruiken in de privésfeer. Mocht je ze willen posten op social media, dan zou ik het superleuk vinden als jullie mijn naam willen vermelden of mij willen taggen in de foto! Zo kunnen nieuwe, potentiële klanten mij makkelijker vinden en je helpt mij hier enorm mee. Worden foto’s commercieel ingezet, dan gelden andere voorwaarden. Neem in dat geval even contact met me op. 

FAQ

Dankjewel voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel!

Enthousiast? Leuk! Vul het onderstaande formulier in en ik stuur jullie de brochure toe. Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Let's get in touch!

contact

Let's connect

@madelontijdink