Festival, intiem, games en gezelligheid: dat waren de kernwoorden tijdens de bruiloft van Jan en Cynthia. Al bij de eerste afspraak, tijdens het doornemen van de plannen, wist ik dat deze bruiloft écht uniek zou worden. Het knappe paar zou hun grote dag op hun eigen manier vieren, met elementen die ook écht bij ze pasten. Zo ontwierp Cynthia de trouwkaart zelf, trouwde het stel in een wijngaard en lagen er ‘s middags tientallen spellen klaar om de gasten de hele middag mee te vermaken.

Spellen op een bruiloft had ik nog nergens eerder gezien, maar nadat ik de sfeer heb mogen proeven die Jan en Cynthia wisten te creëren, kan ik zeggen dat ik het een grote toevoeging aan een bruiloft vindt! En hoe origineel ook?! Omdat het stel zelf helemaal gek is van games in alle soorten en maten, wilden zij dit graag terug laten komen op hun grote dag. Daarom werd hun spellenkast uitgemest (en zelfs de plaatselijke spellenwinkel benaderd!), om zo veel mogelijk gasten op de bruiloft aan het gamen te krijgen. En met succes ;-).

Maar, first things first. Jan en Cynthia maakten zich klaar in hun eigen huis: de bruidegom beneden, de bruid boven. En waar de bruid druk in de weer was met de kapster, de make-up en het aantrekken van de jurk, was Jan binnen vijf minuutjes klaar en had hij ruim tijd voor – juist – een spelletje met de ceremoniemeester.

Voor de fotoshoot reden we naar het Kruisbergse bos in Doetinchem, maar met een wijngaard als trouwlocatie ontkom je er niet aan om daar ook wat foto’s te maken. De ceremonie zelf werd kundig geleid door Carina Roemers (zelfstandig trouwambtenaar uit het noorden van het land en echt mensen, ga haar opzoeken! Ze is fantastisch). Als verrassing voor het bruidspaar zongen zowel de moeder van Jan als de zussen van Cynthia twee prachtige liedjes, prachtig als een trouwceremonie op die manier persoonlijk wordt gemaakt. Na het officiële gedeelte was het natuurlijk tijd voor taart – en wat voor een! – en spellen, en richting de avond werd een fotobooth en een barbecue opgezet. Het resultaat: een relaxte festivalsfeer met veel gezelligheid!

Kijk snel mee naar deze geweldige bruiloft!
Let's connect

@madelontijdink