Tim en Lisa gingen trouwen bij de DRU Cultuurfabriek. Een thuiswedstrijd, zij wonen namelijk tegenover hun trouwlocatie en dat betekent na het feestje rollend naar huis – ideaal! Deze industriële bruiloft vond plaats in het prachtige Ouhrlokaal, waar ik al vaker had gefotografeerd. De first look vond plaats op een traditionele manier, namelijk pas voor het altaar!

.

Trouwen bij de DRU Cultuurfabriek Ulft

Enorm spannend dat de bruid en bruidegom elkaar pas bij aanvang van de ceremonie voor het eerst zien. Dat is niet altijd meer gebruikelijk, maar Tim en Lisa wisten al gauw dat ze dit zo wilden doen en waren hier ook heel stellig over. Traditioneel? Tsja, zo hoorde het gewoon voor ze. Veel romantischer krijg je het niet, als je het mij vraagt! Dat, en de korte reistijd naar de trouwlocatie (nog geen 3 minuten lopen) zorgden ervoor dat ik niet heel vroeg bij het bruidspaar thuis werd verwacht. Kortom: een relaxed begin van de dag.

En die relaxte sfeer zette zich voort, toen ik eenmaal was aangekomen bij Lisa. Zenuwen waren bij deze bruid nauwelijks aanwezig, maar Lisa had het draaiboek dan ook tot in de puntjes voorbereid en wist precies hoe de dag zou gaan verlopen. Het enige dat nog onbekend was, was de outfit van haar aanstaande.

De first look en de ceremonie vlogen voorbij en in no time stond het bruidspaar tegenover elkaar om elkaar het ja-woord te geven. Terwijl de gasten kort daarna aan de borrel gingen, verkenden wij het terrein van de DRU Cultuurfabriek om foto’s te maken. Als je gaat trouwen bij de DRU Cultuurfabriek in het Ouhrlokaal, is veel gezelligheid, sfeervolle decoratie en een prachtige fotolocatie gegarandeerd. Kijk mee naar de foto’s!

.

Leveranciers

Trouwlocatie: Ouhrlokaal DRU Cultuurfabriek
Kleding bruid: Bruidsmode de Sluier
Schoenen bruid: H&M
Kleding bruidegom: Jac Hensen
Schoenen bruidegom: Van Lier
MUAH: Old Barbershop
Ringen: Juwelier de Tijd
Bruidstaart: Regina’s Bakery
Bloemen: Bresser Bloemen

.

 

Let's connect

@madelontijdink