Picture this: in een te gekke Volkswagen-bus naar je trouwlocatie crossen, het ja-woord geven in de zon en vervolgens dineren met al je geliefden, aan een lange tafel met je voeten in het gras. Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2019, vieren Jordi en Anne hun bruiloft, precies op deze manier. De liefde en gezelligheid staat centraal!

Er zijn maar weinig bruidsparen die hun bruiloft zo ‘eigen’ aanpakken als Jordi en Anne hebben gedaan. De styling op zowel de trouw- als de feestlocatie verzorgden ze zelf, de uitnodiging werd ontworpen door een goede vriendin van Anne en een deel van de sweet table stond Anne een dag vóór de bruiloft nog te bakken in haar eigen keuken. Ze is creatief en daar ben ik als fotograaf alleen maar heel blij mee, want zulke mooie styling levert even zo mooie plaatjes op!

Omdat Jordi zich bij zijn ouders klaarmaakt en Anne bij die van haar, hebben we in overleg geregeld dat Nicol deze dag als second shooter met mij meegaat. Zij maakt foto’s bij de voorbereidingen van Jordi en ik bij die van Anne, en vanaf de first look fotograferen we de rest van de dag gezellig samen. Naast dat een second shooter een stukje gezelligheid met zich meebrengt voor mij als fotograaf (want alleen is ook maar alleen), is het grote voordeel dat twee paar ogen meer zien dan één. We kunnen op meerdere plekken tegelijk zijn en maken zo foto’s van hetzelfde moment, vanaf een ander standpunt. Dit is vooral bij de first look en bij de ceremonie superhandig!

Nadat Jordi zijn bruid thuis heeft opgehaald crossen we met het fantastische Volkswagen-busje (echt mijn favo trouwauto die ik tot nu toe gezien heb) richting de Doetinchemse Kruisberg, om foto’s te maken in het bos en bij de oude gevangenis. Een mix tussen industrieel/vervallen en mooie natuur, en die mix gaf het bruidspaar aan graag terug te willen zien in de foto’s. Deze locatie leek mij dus perfect 🙂 Na de shoot is het tijd voor de ceremonie en in de middag wordt er lekker lang geborreld. Het is de langste dag van het jaar, hoe perfect is dat?! Lekker buiten, met prachtig weer en met de heerlijke hapjes en drankjes uit de keuken van Havezathe Carpe Diem. Deze locatie kijkt uit over de weilanden en is prachtig landelijk – heerlijk om hier je bruiloft te vieren!

Na het diner is het voor Nicol en mij tijd om onze tas in te pakken, maar ik heb begrepen dat het in de avond nog lang onrustig is geweest 😉 Extra leuk is dat ik dit bruidspaar sowieso volgend jaar weer terugzie op de bruiloft van goede vrienden van ze, want die mag ik ook fotograferen! Lieve, lieve Jordi en Anne, onwijs bedankt dat wij bij jullie grote dag mochten zijn. Nicol en ik hebben er allebei enorm van genoten 🙂

.

Leveranciers

Locatie: Havezathe Carpe Diem
Trouwjurk: Beijer Besselink
Trouwpak: Only for men
Haarstylist: Hairstyling Maaike
Bruidstaart: Regina’s Bakery
Stationary: Anne Jansen
Second shooter: ByNic Fotografie
BABS: Joke Boegman
VW-bus: Advanture

.

Let's connect

@madelontijdink