Deze pre-weddingshoot op het Rozendaalse Zand was zó mooi. Matthias en Lilian wilden voor hun pre-weddingshoot graag naar het Rozendaalse Zand, na het zien van die locatie op Google. Zelf komen ze niet uit de buurt van Arnhem, dus een fotoshoot op de Veluwe doe je dan niet iedere week 😉. En vanwege de afstand hadden we elkaar alleen nog digitaal ontmoet, dus extra leuk dat Matthias en Lilian de moeite namen om mijn kant op te komen. Met de Veluwe in mijn achtertuin is het altijd weer een feestje om daar te fotograferen 🥳.

 

Fotoshoot Rozendaalse Zand | Matthias & Lilian

En toen we elkaar de hand schudden op de parkeerplaats, was ik al blij verrast door de outfits die Matthias en Lilian hadden uitgekozen. Voor een pre-weddingshoot (en een familieshoot, en een zwangerschapsshoot – eigenlijk voor iedere fotoshoot) geef ik altijd wat kledingtips door. Hierdoor weten we zeker dat de kleding daadwerkelijk matcht met mijn stijl van fotografie. En in dit geval deed het dat zeker! Het is bijna niet normaal hoe goed de kleding van Matthias en Lilian werkte bij deze locatie en dit prachtige licht. Zó mooi!

We spraken af vlak voor het golden hour, waardoor de zon onderging tijdens de shoot. Dit zorgt (als het niet bewolkt is dan) voor een supermooie gouden gloed. Vandaar ook de naam GOLDEN hour 😄. Voor mij was het dan ook zó leuk om deze fotoshoot te editen. Waanzinnig licht, een waanzinnig verliefd koppel en een waanzinnige locatie. Kortom: een waanzinnig mooie shoot 😉.

Lieve Matthias en Lilian, het duurt nog even voordat jullie gaan trouwen, maar met deze foto’s hebben we allebei een héél goed voorproefje voor jullie bruiloft. Zin in!

 

Let's connect

@madelontijdink