Soms ben ik aan het fotograferen en weet ik direct: dit wordt VET! Dit gevoel had ik ook tijdens de pre-weddingshoot van Marinus en Aline. Alles klopte: de kleuren, het licht, de locatie… En als het koppel zich dan snel op hun gemak voelt, worden de foto’s bijna automatisch supermooi. Deze fotoshoot op het Rozendaalse Zand is voor mij dan ook echt een favoriet!

 

Pre-weddingshoot op het Rozendaalse Zand | Marinus & Aline

Marinus en Aline boekten mij in februari voor hun bruiloft in april. Sommigen zouden het last-minute noemen, anderen vinden het gewoon oké om niet te veel tijd kwijt te zijn aan het plannen van hun grote dag 😉.

En zo gebeurde het dat we in maart nog een pre-weddingshoot inplanden, zodat het bruidspaar alvast kon wennen aan mijn werkwijze en camera. Enkele weken voor de grote dag deden we de fotoshoot. Ideaal vind ik dat, want zo kennen we elkaar ten tijde van de bruiloft al iets beter. Bovendien weet het bruidspaar zo ook wat ze kunnen verwachten tijdens de fotoshoot én is het minder ongemakkelijk voor ze, om voor de camera te staan (tenminste, daar hoop ik altijd op 😉). Twee vliegen in één klap!

Het Rozendaalse Zand is een zandvlakte op de Posbank en ik kom daar héél graag om te fotograferen. Serieus: iedere fotoshoot op het Rozendaalse Zand is voor mij een hit. Midden op het zand is het landschap en het decor haast on-Nederlands, en dichter bij de bomen is er natuurlijk veel groen. Combineer dat met de stukjes heide die je er ook vindt, en je hebt een waanzinnige fotolocatie. In de ochtend of in de late avond, wanneer de zon wat lager staat, schijnt de zon door de bomen en heb je prachtig licht. Ik ben dus fan! Bekijk hieronder de foto’s van de pre-weddingshoot van Marinus en Aline, en oordeel zelf ☺️

 

 

Let's connect

@madelontijdink