Ahmad en Medina had ik tot hun pre-weddingshoot nog niet in het echt ontmoet (onze kennismaking deden we via Zoom vanwege de afstand). Hoe leuk is het om dan een pre-weddingshoot te doen en elkaar vóór de bruiloft alvast in het echt te zien? De pre-weddingshoot vond plaats op het strand bij het Westduinpark in Den Haag.

 

Fotoshoot Westduinpark Den Haag | Ahmad & Medina

In Den Haag heb je natuurlijk superveel keuze als het gaat om mooie fotolocaties. Ahmad en Medina wilden de foto’s graag dicht bij huis maken (ze woonden destijds in Delft) en zagen het mooie licht op het strand in Den Haag wel zitten. Zo kwamen we op het Westduinpark uit. Vanaf de plek waar we de auto parkeerden liepen we heel makkelijk het strand op, dwars door de duinen. Ik zag direct al zo veel mooie fotoplekjes! Zo heeft deze pre-weddingshoot van alles wat: foto’s in het groen, maar ook foto’s bij het water en in het mooie zand. Ik hou van de rustige kleuren! We hadden bovendien superveel geluk dat het op het strand nog zo rustig was.

 

Tips pre-weddingshoot

Ahmad en Medina gaven van tevoren aan dat ze het misschien lastig of ongemakkelijk zouden vinden, maar voor mij was het geen probleem om hun liefde en lol vast te leggen. Het ging super natuurlijk! Dat is dus direct een tip voor iedereen die nog een pre-weddingshoot of loveshoot gaat doen: probeer los te laten dat je voor een camera staat, en geniet van de quality time met z’n tweetjes. Een goede fotograaf zorgt er echt voor dat jullie je op je gemak voelen, en de rest volgt écht vanzelf!

Kijk mee naar deze fijne, liefdevolle pre-weddingshoot.

 

Let's connect

@madelontijdink