Landgoed Groot Warnsborn is, als je het mij vraagt, een van de mooiste locaties van Gelderland. Ik heb er al regelmatig een bruiloft gefotografeerd en iedere keer weer lijkt het wel een sprookje. Bovendien is het, met tien minuutjes rijden, een thuiswedstrijd voor mij 😉

Geert-Jan en Ilse komen niet uit de buurt van Arnhem maar vinden Landgoed Groot Warnsborn de mooiste locatie om elkaar het ja-woord te geven. En ik geef ze geen ongelijk: met een hotel op het landgoed kunnen zij en hun gasten na het feestje rollend naar bed 🥂

Ilse maakt zich klaar in een van de suites van het hotel en samen met haar vriendinnen begint ze de dag goed! Na een glas champagne en de first look gaan we foto’s maken, en omdat Ilse en Geert-Jan niet uit de buurt van Arnhem komen, willen ze graag foto’s maken op de heide die in bloei staat. Daar zeg ik geen nee tegen! Het is een eindje lopen door het bos, maar ook dat is een supermooie fotolocatie. Eenmaal terug ontvangt Geert-Jan de gasten en is het tijd voor de ceremonie, in de prachtige tuin achter het landgoed. Tijdens bruiloften als deze kan ik mijn geluk niet op, want zeg nou zelf: met zo’n mooi decor, zulk fantastisch weer en zo’n stralend bruidspaar kan er weinig misgaan 😍

Tijdens het diner maak ik wat foto’s, maar werk ik ook aan de same day edit, waardoor mijn foto’s tijdens het avondfeest op schermen vertoond worden. Vind ik altijd superleuk! Zo zien alle gasten hoe het er tijdens de fotoshoot aan toe ging en heeft het bruidspaar alvast een eerste sneak peek van wat zij kunnen verwachten van de totale reportage. Maar niet alleen zij, ook ik vind het superleuk om zo snel al de resultaten te bekijken 😉 Het avondfeest wordt gevierd met een heuse silent disco, waarbij het dak eraf gaat. Tenminste – als je je koptelefoon op hebt dan. Ooit van een afstandje bekeken hoe zo’n silent disco eruit ziet – en vooral, hoe het klinkt?! Nou, als je even wil lachen is het een aanrader kan ik je vertellen 😉

Kijk mee naar foto’s van deze stralende dag!

.

LEVERANCIERS

Locatie: Landgoed Groot Warnsborn
Trouwjurk: D’amore Bruidssalon
Haar/make-up: Paint Beautyspot
Ambtenaar: Jacqueline Reijers
Taart: Patisserie Christiaan
Fotohokje: Fotoboothfabriek
Ledvloer: Sound4all

.

Let's connect

@madelontijdink