ZOMERSE WEDDING-/FAMILIESHOOT OUDENBOSCH | Wesley, Naomi & Jacey

Het is begin 2019 als ik via Facebook een berichtje krijg van Naomi. “Wauw, wat zijn jouw foto’s mooi licht! Ik ben nog op zoek naar een fotograaf voor mijn nieuwe sieradenmerk, heb je interesse?” Wauw, het gebeurt me niet elke dag dat een opdracht op die manier op mijn pad komt ;-). Naomi vertelde me dat ze al een goedlopende webshop beheerde (Jaceys.nl – vernoemd naar haar dochtertje Jacey), maar dat ze een luxer, nieuw merk wilde starten met te personaliseren sieraden.

Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels staat de website van Naomi’s nieuwste webshop Liefdevol.nl vol met mijn foto’s. Onwijs leuk om te zien! Bovendien beviel de samenwerking zo goed, dat Naomi me in het voorjaar van dit jaar vroeg om 6 juli 2019 voor haar vrij te houden. Dit keer ging het alleen om een iets andere shoot: Naomi zou die dag gaan trouwen met haar Wesley!

De bruiloft zou wel heel anders gaan worden dan de bruiloften die ik normaal gesproken fotografeer: slechts een handtekening op het gemeentehuis, gevolgd door een fotoshoot met z’n drietjes en ’s avonds een gezellig etentje met hun dierbaren. Want, zoals Wesley en Naomi zelf aangaven: als je al 15 jaar samen bent, is het trouwen zelf toch meer een formaliteit. Maar wel een bijzondere! Daarom trokken moeder en dochter voor de gelegenheid toch maar een simpele ‘trouwjurk’ aan, en om de fotoshoot iets extra’s te geven zochten we de (volgens Naomi) mooiste plek van Oudenbosch op: de kapel van Saint Louis. 

De shoot zelf was onwijs gezellig – wat verwacht je ook, met een 8-jarige spring in ’t veld? – en inderdaad, wat een praaaachtige locatie. Kijk mee en oordeel zelf 🙂

.

Let's connect

@madelontijdink