Check mijn beschikbaarheid

GAAN JULLIE TROUWEN IN 2020 OF 2021?

Jaaa, ik wil meedoen!

NIEUWE WORKSHOPS FOTOGRAFIE & EDITING

Workshop
Basisfotografie

Heb jij een spiegelreflexcamera, maar ben je geschrokken van alle verschillende knopjes en functies? En gebruik je ‘m daardoor minder dan je zou willen? Wil je af van het fotograferen op de automatische stand en begrijpen waar ISO, diafragma en sluitertijd voor staan?

Lijkt het jou ook helemaal te gek om goede foto’s te kunnen maken? Mooie portretten met een wazige achtergrond, scherpe beelden van bewegende objecten of een kleurrijke zonsondergang op vakantie? En... Heb je tot slot ook zo’n hekel aan die automatische flitser, die steeds oppopt wanneer je het niet wil?

Als dit allemaal herkenbaar klinkt, dan ben je hier op de juiste plek!

Groepsworkshop voor beginnende fotografen

Let's learn!

"De workshop was superinteressant, inspirerend, leuk, gezellig en leerzaam. Het enthousiasme van Madelon werkt aanstekelijk. Haar uitleg is helder en duidelijk en na de workshop dacht ik alleen maar: dit wil ik doen!"

Kind words

- LISETTE

We beginnen de workshop met het theoriegedeelte. Je leert alles over ISO, diafragma en sluitertijd en hoe je deze instellingen kunt gebruiken voor je foto’s. Je krijgt een handig stappenplan mee om instellingen te bepalen voordat je een foto maakt, en we hebben het kort over compositie en lichtgebruik. Natuurlijk gaat de theorie gepaard met lekker veel voorbeelden!

Natuurlijk ga je zelf ook aan de slag! In het tweede gedeelte van de workshop gaan we aan de slag met het fotograferen van een model, maar jullie krijgen ook ‘vrije tijd’ om individueel te oefenen (op de mooie natuur of op elkaar!). Hierna bespreken we alles nog even na en laat ik jullie wat basiselementen van fotobewerking zien.

Je gaat naar huis met een paar fijne extraatjes, die je hopelijk zullen stimuleren om te blijven fotograferen. Want hoewel je na de workshop precies weet hoe je instellingen als ISO, diafragma en sluitertijd moet bedienen, zul je zelf ook aan de slag moeten! Ik ben razend benieuwd om je vorderingen naderhand te zien.

DE BASIS

ZELF OEFENEN

NADERHAND

"Wat zijn ISO, diafragma en sluitertijd en wat doen ze voor mijn foto’s?"

"Hoe zit de belichtingsdriehoek in elkaar en wat kan ik ermee?"

"Waar moet ik beginnen als ik een foto wil maken?"

"Hoe maak ik een foto met een onscherpe achtergrond?"

"Hoe maak ik scherpe foto’s van bewegende objecten of personen?"

"Wat is de
regel van derden?"

"Waarom wordt een foto in de avond
zo geel?"

"Wat betekenen die
nummertjes op mijn lens?"

"Waarom kan ik met sommige lenzen inzoomen en met sommige lenzen niet?"

"Wat is het verschil tussen hard
en zacht licht?"

Dit ga je leren...

Tijdens de workshop krijg je antwoord op de volgende vragen:

Bonus!

Na afloop ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis! Je ontvangt
na de workshop de volgende extra's:

+ Handige hand-out met de belangrijkste punten van de workshop op een rij
+ Huiswerkopdrachten om zelf mee aan de slag te gaan
+ E-book basisfotografie
+ Tips voor mijn lievelings-fotografieleveranciers
+ Mentoring magazine met tips & trics over fotografie in combinatie met ondernemen
+ Voucher voor € 25 korting op de workshop nabewerking of individuele workshop naar keuze

De workshop vindt plaats op zondag 5 april 2020 bij Paviljoen de Posbank (adres: Beekhuizenseweg 1, 6991 JM Rheden) - midden op de mooie Veluwe, dus een perfecte plek om je fotografieskills te oefenen! De workshop duurt van 10:00 tot 15:00 met tussendoor lunchpauze - de lunch is natuurlijk inbegrepen.

Datum & locatie

De groep is beperkt tot 8 cursisten, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wees er snel bij, want vol is vol! (Let op: de workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers)

GROEPSGROOTTE

Het tarief voor de workshop is € 175 inclusief drankjes en een lekkere lunch.

TARIEF

Praktische info

+  Bij het boeken van de workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Madelon Tijdink photography;
+  Nadat je je plekje hebt gereserveerd, ontvang je van mij een digitale factuur. Deze dient binnen 14 dagen (of uiterlijk op de dag van de workshop) voldaan te zijn, anders vervalt je plekje;
+  Je plekje is pas definitief na ontvangst van betaling en wanneer je hiervan een bevestiging hebt ontvangen;
+  Annuleren kan uitsluitend per e-mail, en alleen kosteloos tot uiterlijk vier weken vóór de shoot. Na deze termijn dient 50% van het volledige bedrag te worden betaald. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop dient het volledige bedrag te worden betaald.

Voorwaarden

"Ik stond er versteld van dat je na een ochtendje 'les' al genoeg handvaten hebt meegekregen om zelf de instellingen van je camera te kunnen veranderen. Wat ook leuk is dat je nu heel anders gaat kijken wanneer je foto's maakt."

Kind words

- MARIANNE

"Ik had mijn camera al maanden in mijn kast liggen en buiten wat vakantiekiekjes had ik er nog nooit wat mee gedaan. Na de duidelijke uitleg van Madelon begrijp ik eindelijk wat ik ermee kan en dat maakt zelf foto's maken heel leuk!"

Kind words

- Stephanie

voor je aanmelding! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Aanmelden

Kom je naar de workshop? Supergezellig! Aanmelden gaat heel simpel: vul onderstaand formulier in. Je krijgt de factuur voor de shoot daarna toegestuurd. Betaal de factuur binnen 14 dagen en je bent verzekerd van je plekje!