WEDDING SHOOT NA DE BRUILOFT | Floris & Anke

Al tijdens de eerste kennismaking met Floris en Anke, zeiden zij volmondig ‘ja’ tegen mij als hun bruidsfotograaf. Toen ik net fulltime werkzaam was als bruidsfotograaf, waren zij een van de eerste koppels die hun vertrouwen in mij zó duidelijk uitspraken. Ik vond dit heel speciaal en heb in de periode tot aan hun bruiloft een bijzondere band met ze opgebouwd. Niet alleen omdat ik hun bruidsfotograaf was, ook omdat ik samen met Kelly ons eerste Trouwboek voor ze heb mogen maken.

1 juni 2018 was de grote dag en wat hadden we hier lang naar uit gekeken. Het bruidspaar trouwde bij ‘t Onland in Doetinchem en ik wist een prachtige fotolocatie daar vlakbij. De fotoshoot zou direct na de ceremonie plaatsvinden, maar… Vlak voor de ceremonie kwam de regen ineens met bakken uit de hemel. Nooo! Het officiële gedeelte moest worden verplaatst naar binnen, maar binnen fotograferen was op deze locatie niet echt een optie. Toen het eenmaal droog was hebben we, voor de vorm, toch nog wat foto’s gemaakt bij de trouwlocatie, maar het bleef knagen dat de foto’s die we zouden gaan maken op de fotolocatie, nu niet gemaakt waren. Daarom besloten we samen dat Floris en Anke zich op een andere dag opnieuw zouden opdoffen tot bruidspaar, om voor de fotoshoot gewoon een tweede poging te doen.

Want, waarom ook niet?!

Die tweede poging vond in augustus 2018 plaats, op een van de heetste dagen van het jaar. Yesss… goed getimed, inderdaad!

Gelukkig hadden we vroeg op de dag afgesproken, en wat was het een goede beslissing om deze wedding shoot na de bruiloft opnieuw te doen. Niet alleen ik, maar ook Floris en Anke waren onwijs blij met het resultaat. Een superzonnige aanvulling op hun toch al mooie trouwdag.

Kijk mee en oordeel zelf!

.

..

.

Let's connect

@madelontijdink