VISAGIE BUSINESS-/PORTRETSHOOT | Ninon van Ninonice

Begin april neemt visagist Ninon Harmsen contact met me op. “Ik zag dat jij ook fotografeert voor bedrijven, en ik vroeg me af of je mij zou kunnen helpen.” Ninon is visagist en heeft sinds kort haar eigen bedrijfsruimte aan huis, waar ze graag foto’s wil maken voor op haar nieuwe website. Haar visagiestudio aan huis is gezellig, lekker licht en clean ingericht, met lichtblauw als accentkleur (net als in haar huisstijl). Daar houd ik van!

Bij een portretshoot met ondernemers vind ik het belangrijk om te laten zien om wat voor bedrijf het gaat, wat je als ondernemer doet en wat je wil uitstralen. De studio van Ninon is clean en fris en zo moeten haar foto’s ook worden. Ook vindt ze het belangrijk om in beeld te brengen wat ze doet als visagist. Ninon is niet alleen een kei in opmaken, maar beheerst ook technieken met een airbrush. Om die reden regelen we een model en schieten we, naast de gewoonlijke portretfoto’s en sfeerbeelden, ook wat actiefoto’s terwijl het model door Ninon opgemaakt wordt. Zo waren we al gauw een uur of anderhalf bezig.

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf die je voor je bedrijf kunt gebruiken? Neem contact met me op voor meer informatie of om direct een business-/portretshoot in te plannen!

Let's connect

@madelontijdink