TROUWEN IN JE EIGEN ACHTERTUIN | Barend-Jan & Marloes

18 mei 2018: een gewilde trouwdatum en daarom namen Barend-Jan en Marloes bijna een jaar vóór die tijd al contact met mij. Ze waren direct enthousiast: na een kennismaking wisten zij meteen dat ik bij hun grote dag mocht zijn. Een hele eer, want op hun bruiloft hadden ze maar 30 van hun dierbaarste vrienden en familieleden uitgenodigd. Een klein clubje, en als de bruiloft dan ook nog eens in de achtertuin van het ouderlijk huis van de bruid plaatsvindt, weet je dat de dag enorm bijzonder gaat worden.

Geen wonder dat ik mega vereerd was om bij deze mooie dag aanwezig te mogen zijn!

Het bruidspaar trouwde in de achtertuin van het ouderlijk huis van Marloes en daarvoor moest een hoop geregeld worden. Het gras was van tevoren opnieuw ingezaaid, in het weiland naast de tuin werd een gigantische tent opgebouwd met de bijbehorende lichtinstallaties en om de tent heen werd een landelijke sfeer gecreëerd, met hooibalen, vuurkorfjes, veel natuurlijke materialen en bloemen als decoratie. Wat een werk, maar wat een fantastisch resultaat! Wil je trouwen in je eigen achtertuin, vraag dan dit bruidspaar zeker even om tips ;-).

De fotoshoot vond plaats bij Landgoed Enghuizen in Hummelo – een prachtige locatie met een oud, vervallen gebouw en geweldige natuur. Tijdens de barbecue werkte ik aan de same day edit – waarvoor ik zelfs beloond werd met applaus, haha! – waarna we met z’n drieën nog even de weilanden in zijn gedoken (niet letterlijk) voor wat foto’s bij zonsondergang. Helaas werd ik niet verblijd met mooi golden hour-licht want het was, in tegenstelling tot de rest van de dag, vrij bewolkt, maar dat mocht de pret niet drukken.

Kijk mee naar deze geweldige, intieme bruiloft!

.

.

.

.

Leveranciers:

Bruidsjurk Marloes: Très Chique
Trouwpak Barend-Jan: ROKA Enschede
Ringen: Juwelier de Tijd
Bloemen en bruidsboeket: Winkeltje van Kim
Styling: Kaartjesvankim
Tent en styling: Te Leuk Trouwen
Bruidstaart: Taart van Manja

.

.

Let's connect

@madelontijdink