TROUWEN IN DE ACHTERHOEK | Bruiloft Glenn & Scarlett

De bruiloft van Glenn & Scarlett op 17 mei 2019 was voor mij de aftrap van het trouwseizoen 2019! Heerlijk om weer aan de slag te zijn. En wat was het meteen een prachtige, liefdevolle en bovenal relaxte dag – precies hoe Glenn & Scarlett zelf ook zijn. Ik keek al lang uit naar deze bruiloft, niet alleen omdat ik van tevoren wist wat voor fantastische kleur pak de bruidegom aan zou hebben (serieus: ik HOU ervan!), maar ook omdat ik het koppel samen met hun zoontje Zef een prachtig plaatje zou vormen. En: kinderen bij een trouwfotoshoot vind ik altijd gezellig!

De dag begint voor mij bij het bruidspaar thuis, met het vastleggen van de voorbereidingen van Scarlett. Als ik aankom merk ik al hoe relaxed de dag zal verlopen: Scarlett zit lekker in de kappersstoel en is de rust zelve. Zef, dan 10 maanden, is bij Glenn en zal straks bij de first look met hem mee komen.

Langzaam druppelen goede vrienden en bekenden binnen en zodra Scarlett haar jurk aan heeft, wordt Glenn gebeld dat hij mag komen. Hij maakte zich klaar op een paar minuutjes rijden van hun eigen huis, dus is er zo. Met Zef op zijn arm wacht hij vooraan de oprit op zijn aanstaande vrouw – en serieus, deze first look is een van de mooiste die ik tot nog toe heb gezien! Glenn heeft de tranen al over zijn wangen lopen nog voor zijn aanstaande naar buiten komt… En ja, eerlijk: dan moet ik ook even moeite doen om mijn tranen weg te slikken. Liefdeeee voor zulke momenten!

Foto’s maken we in het bos en bij de zandbult ‘t Peeske – voor Achterhoekers wel bekend en een locatie die (alleen al qua kleuren!) niet beter had kunnen passen bij dit mooie gezin. Na de shoot vertrekken we naar Didam, waar een achterneef van Glenn het paar in de echt zal verbinden. En dan volgt er natuurlijk champagne, taart én… bier, heel veel bier – zoals het hoort in de Achterhoek. Over de afloop van het feest zal ik maar niet verder uitweiden ;-). En Zef? Die geeft de hele dag geen kik, is hartstikke lief en geniet zichtbaar van alle gezelligheid en aandacht. Wat een charmeur!

Sorry Glenn & Scarlett, maar jullie knappe zoon stal op jullie dag toch écht de show ;-). Heel erg bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie gezellige dag, het was zó mooi!

Leveranciers:
Trouw- en feestlocatie: Partycentrum De Deel
Pak Glenn: Jac Hensen
Schoenen Glenn: Ziengs
Jurk Scarlett: D’Amore Arnhem
Schoenen Scarlett: Beautiful Bride Shop
Haarstylist: Nikky Visser
Bloemen: Unique Bridal Bouquets
Trouwringen: Juwelier Punte
Trouwambtenaar: Frans Miggelbrink

Let's connect

@madelontijdink