NEWBORNSHOOT ACHTERHOEK | Juul

De laatste tijd heb ik veel newbornshoots achter elkaar mogen doen en dat was te gek! Ik hou van het fotograferen van een baby: de onvoorwaardelijke liefde in het kersverse gezin, die lieve miniteentjes en -vingertjes van de baby en de verwondering in de oogjes van zo’n kleintje… En gaat het om een nieuw familielid, dan is alles natuurlijk extra leuk en mooi! Deze newbornshoot in de Achterhoek draaide om kleine, lieve Juul, het eerste kindje van mijn neef en zijn vriendin. Toen zij mij al tijdens de zwangerschap vroegen of ik rond hun uitgerekende datum een plekje vrij wilde houden voor een fotoshoot, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Juul was nog geen drie weken oud toen ik in het knusse Varsseveld verwelkomd werd met beschuit met muisjes. Je hoort vaak dat een eerste kindje enorm wennen is voor nieuwe ouders, maar Jelte en Mara voelden zich zichtbaar thuis in hun nieuwe rol als papa en mama. En zeg nou zelf: hoe fantastisch leuk is die babykamer?! Lieverds, ik vond het een supergezellig kraambezoek, enorm bedankt voor jullie vertrouwen 💛

.

Let's connect

@madelontijdink