MINISHOOTS VELUWE DE POSBANK | Najaar 2019

Als je mij volgt op social media, heb je het al een paar keer voorbij zien komen, maar ik ga het toch nog een keer zeggen: ik ben zó blij met de foto’s van de minishoots! Op 1 december 2019 organiseerden we weer shoots van een half uur, dit keer op de mooie Posbank bij Rheden. 7 shoots werden er geboekt, van familieshoots tot portretten en loveshoots. Een lekker gevarieerde dag dus, en het enthousiasme dat iedereen meebracht naar de shoots straalt van de foto’s af. Kijk mee naar hoe de dag er voor ons uitzag!

De ochtend begon al goed. Toen we aankwamen bij Paviljoen de Posbank was het hele gebied bedekt met een laag vorst, en boven de heuvels hing mist, waar de zon prachtig doorheen straalde. Het perfecte winterse decor! En bij zo’n decor hoort natuurlijk ook een heerlijk winterse temperatuur 🥶 Lekker dik ingepakt begonnen we aan de shoots.

.

De eerste van drie familieshoots achter elkaar. Voor deze shoot kwam dit gezin vroeg in de ochtend helemaal vanuit Twente naar hier gereden! Koen had Marleen verrast met de fotoshoot – de eerste met zijn drietjes. Zo leuk!

.

Wanneer het koud is moet je vooral lekker blijven lachen en elkaar extra goed knuffelen, dat hadden Jeffrey en Joyce goed begrepen – hun kleine Finn werd helemaal plat geknuffeld tijdens de shoot!

.

Door de stralende zon verdween langzaam het winterse landschap en kwamen de herfstkleuren weer naar boven, wat maakte dat het shirt van Shelley en de jas van Mike perfect kleurden bij de omgeving. Dat leverde mooie herfstige foto’s op!

Timon en Irene gaan volgend jaar trouwen en wilden graag een foto voor op hun trouwkaart, maar wel ‘als zichzelf’ en niet geposeerd. Dat is volgens mij meer dan gelukt, wat een lol hadden deze twee! Rennend, springend en huppelend door de fotoshoot heen.

.

De volgende shoot was een portretshoot met Bart, die graag een nieuwe foto wilde voor zijn LinkedIn-account. Dat kan natuurlijk ook!

.

Deze vrolijke gezinsshoot, de laatste van de dag, was wederom een verassing! De dochters in kwestie hadden geen idee waarvoor zij zich deze ochtend moesten optutten – pas toen ze op de locatie aankwamen werd het hen duidelijk. We hebben superveel lol gehad met z’n allen – een leuke shoot om de dag mee af te sluiten!

.

Door Loïs

Let's connect

@madelontijdink