LOVESHOOT OP DE HEI | Emanuel & Ellen

Soms heb je fotoshoots met een bijzondere aanleiding, en door het verhaal erachter blijven zulke shoots je bij. De loveshoot met Emanuel en Ellen is er daar een van.

In 2017 fotografeerde ik hun bruiloft bij Kasteel de Slangenburg in Doetinchem. Zoals wel vaker gebeurt bij ‘mijn’ bruidsparen en mij, blijven we elkaar naderhand volgen op social media en hebben we af en toe contact. In augustus 2019, bijna twee jaar na hun bruiloft, zag ik ineens een foto verschijnen op Instagram waarop ik Ellen bijna niet herkende. Van het gewicht dat zij ten tijde van de bruiloft met zich mee droeg, was nog maar minder dan de helft over. Wat een verandering! Na wat berichtjes over en weer besloot Ellen haar nieuwe uiterlijk vast te willen leggen tijdens een loveshoot op de Posbank. Zo gezegd, zo gedaan!

Een paar weekjes geleden was het zo ver: vroeg uit de veren om gebruik te maken van dat mooie ochtendlicht. En wat zag het koppel er stralend uit. Tussen de liefdevolle momenten, gezellige foto’s en het zoeken naar mooie fotoplekken door, vertelde Ellen mij over haar zoektocht naar een gezonde levensstijl en hoe zij daardoor, helemaal zelf, 68 (!!) kilo is kwijtgeraakt. En het meest bewonderenswaardig vond ik daaraan niet eens dat ze nu onwijs slank is, maar dat ze vertelde hoeveel steun ze had gevonden in haar familie en vrienden, en in het bijzonder natuurlijk Emanuel.

En ook al had ik tijdens deze shoot een – qua uiterlijk – heel andere Ellen voor mijn lens dan in 2017, de liefde bleek onveranderd en de blikken naar elkaar zagen er nog altijd even verliefd en gelukkig uit.

Benieuwd naar het verhaal van Ellen? Ze is een onwijs leuk ‘dagboek’ gestart op Instagram, over haar zoektocht naar gezonde voeding en hoe ze daar in het dagelijks leven mee omgaat. Je kunt haar volgen op @vanobesenaargezond – aanrader!

.

Let's connect

@madelontijdink