Check mijn beschikbaarheid

GAAN JULLIE TROUWEN IN 2020 OF 2021?

Jaaa, ik wil meedoen!

NIEUWE WORKSHOPS FOTOGRAFIE & EDITING

Jullie krijgen een kindje...

Wauw! Wat een bijzondere tijd moet dit voor jullie zijn. Vanaf het moment dat je de zwangerschap ontdekt, staat jullie leven bol van hoogtepunten: van het voelen van schopjes in je bolle buik tot het aankijken van de nieuwsgierige kijkers van je baby. Juist die kleine momenten zijn belangrijk om vast te leggen, want de tijd gaat zo snel!

Vanaf € 219,-

Zwanger ben je maar heel even, dus hoe gaaf is het om ook na je zwangerschap nog terug te kunnen kijken op je mooie buik? Tijdens een zwangerschapsshoot zoeken we een mooie buitenlocatie op of kom ik bij jullie thuis, om jou én je buik op je mooist vast te leggen. 

De foto's zijn altijd binnen 14 dagen te downloaden via je persoonlijke, online galerij. Vraag de brochure aan voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Zwangerschapsshoot

Foto's laten maken van je pasgeboren kleintje? Ik fotografeer jullie heel graag in jullie eigen omgeving. Zo natuurlijk mogelijk en lekker thuis, wel zo fijn voor de baby! Tijdens de shoot komen er geen mandjes of studiosettings aan te pas; we gaan voor mooie en knusse beelden van jullie kleintje. Ik let op de details zoals voetjes, oortjes en vingertjes, maar schiet ook heel graag beelden van jullie samen, als kersvers gezin. Een babyshoot vindt doorgaans plaats tijdens de eerste weken van de baby (newborn), maar wordt het door omstandigheden wat later? Dat is voor mij geen probleem.

De foto's zijn altijd binnen 14 dagen te downloaden via je persoonlijke, online galerij. Vraag de brochure aan voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Babyshoot

Vanaf € 239,-

Wil je zowel een zwangerschapsshoot als een babyshoot boeken? Superleuk! Ik vind het enorm bijzonder om je beide keren van dienst te mogen zijn en geef je graag combikorting. Boek je beide shoots, dan krijg je € 39 korting op het kleinste pakket en betaal je geen € 458, maar € 419. Vraag naar de brochure voor meer details!

Combi?

voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Spreekt mijn fotografie jullie aan en wil je direct een zwangerschapsshoot, babyshoot óf beide shoots boeken? Vul onderstaand formulier in of mail me op info@madelontijdink.nl en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug!

Let's get in touch