Check mijn beschikbaarheid

Trouwen in 2020 of 2021?

Boek nu!

Minishoots 1 december 2019

Workshop time!

Na een paar jaar als fotograaf gewerkt te hebben, ben ik in 2018 begonnen met het geven van workshops aan beginnende én gevorderde fotografen. En wat vind ik dat TOF! Het is zo leuk om mijn kennis te delen en iemand te zien bloeien in een vóór die tijd nog totaal onbekend gebied. 

Mijn groepsworkshops richten zich op beginnende fotografen. Ben je al iets meer gevorderd? Dan raad ik een 1-op-1 coachingsessie aan. Hiervan kunnen we ook een wat langer traject maken, zodat je intensief begeleid wordt bij hetgeen je wil leren. Heb je behoefte aan iets anders? Neem dan contact met me op, ik sta open voor je ideeën!

€ 219,-

De Photography Kickstart is een eenmalige groepsworkshop die zich richt op beginnende fotografen. Fotografeer jij nog op de automatische stand en wil je daar vanaf? In deze workshop leer je:

...hoe je handmatig je camera kunt instellen voor een goed belichte foto;
...wat ISO, diafragma en sluitertijd zijn;
...hoe je foto's maakt met een onscherpe achtergrond;
...hoe je bewegende onderwerpen scherp op de foto krijgt;
...wat licht kan doen voor je foto;
...kijken naar perspectief en compositie.

We sluiten de middag af met een echte fotoshoot! Ik laat je zien hoe ik tijdens zo'n shoot te werk ga en wat mijn stappenplan is bij het maken van foto's. We gaan dus aan de slag met de theorie én de praktijk, je kunt mij al je vragen stellen en je krijgt opdrachten mee voor thuis, kortom: deze workshop is een echte kickstart voor jouw fotografie. 

Photography kickstart

(inclusief btw)

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op maat? Tijdens een 1-op-1 mentorsessie bespreken we dat wat jij wil leren: fotografie, workflow, nabewerking, jouw eigen stijl en visie, doelgroep, aanbod, tarieven... De keuze is aan jou. De mentorsessie vindt plaats in Arnhem, duurt 1,5 uur en is inclusief thee, koekjes én een follow-up gesprek via FaceTime. 

// Voor beginnende, maar ook voor gevorderde fotografen;
// Aan de slag met fotografie óf nabewerking;
// Inclusief follow-up gesprek via FaceTime.


1-op-1 mentorsessie

€ 165,-

(inclusief btw)

Wil je je verder ontwikkelen in je fotografie, maar heb je hulp en handvaten nodig? Voor iets langere, intensievere begeleiding kies je voor de 3 month mentorship. Wat zijn je doelen en welke stappen kun je het best zetten om daar te komen? Samen maken we een analyse van jouw behoeftes en maken we een duidelijk plan. Na iedere mentorsessie krijg je opdrachten om mee aan de slag te gaan, zodat je steeds weer op scherp gezet wordt.

// Inclusief 6 mentorsessies (via FaceTime of in Arnhem) en een follow-up gesprek.

3 month mentorship

€ 595,-

(inclusief btw)

voor je aanmelding! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Geïnteresseerd om een workshop te volgen? Meld je aan voor een workshop via onderstaand formulier. Twijfel je nog over welke workshop geschikt is voor jou? Stuur gerust een mailtje via info@madelontijdink.nl, ik adviseer je graag!

Je kunt je altijd aanmelden voor een 1-op-1 workshop. De eerstvolgende groepsworkshop waar je je op dit moment voor kunt aanmelden is:
* Photography Kickstart - zaterdag 30 maart 2019 (Arnhem)

Let's get in touch