Check mijn beschikbaarheid

GAAN JULLIE TROUWEN IN 2020 OF 2021?

Jaaa, ik wil meedoen!

NIEUWE WORKSHOPS FOTOGRAFIE & EDITING

Jullie gaan trouwen...

Allereerst natuurlijk: gefeliciteerd! Elke bruiloft is voor mij een feestje en een enorme eer om te mogen fotograferen. Met mijn foto's vertel ik jullie verhaal, en daarom leer ik jullie graag kennen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en plannen en denk heel graag mee over de manier waarop ik een aanvulling kan zijn op jullie dag. Ik hanteer geen vaste pakketten maar werk flexibel, zodat jullie de vrijheid hebben om mij in te passen zoals jullie willen. Nu al enthousiast? Neem dan contact met me op voor mijn informatiekit bruidsfotografie of om direct een kennismaking in te plannen!

Allereerst natuurlijk: gefeliciteerd! Elke bruiloft is voor mij een feestje en een enorme eer om te mogen fotograferen. Met mijn foto's vertel ik jullie verhaal, en daarom leer ik jullie graag kennen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en plannen en denk heel graag mee over de manier waarop  ik  een

aanvulling kan zijn op jullie dag. Ik hanteer geen vaste pakketten maar werk flexibel, zodat jullie de vrijheid hebben om mij in te passen zoals jullie willen. Nu al enthousiast? Neem dan contact met me op voor mijn informatiekit bruidsfotografie of om direct een kennismaking in te plannen!

Van tevoren

Als fotograaf vind ik een persoonlijke klik enorm belangrijk. Daarom maak ik graag een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak met jullie. Ongedwongen en gezellig, zodat we de gelegenheid krijgen elkaar te leren kennen. Ik beantwoord al jullie vragen, we nemen jullie planning en wensen door en kijken op die manier naar hoe ik bij jullie trouwdag pas. Besluiten jullie om voor mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf, dan blijven we tot aan de dag zelf natuurlijk in contact. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van jullie planning en denk graag mee over eventuele vraagstukken van jullie kant.

Gedurende de dag

En dan, op de trouwdag zelf, komt alles samen: vrolijke zenuwen, liefdevolle momenten en veel gezelligheid. Gedurende de dag blijf ik bij jullie, maar is jullie ceremoniemeester mijn eerste aanspreekpunt. Het enige dat jullie moeten doen is genieten! Wanneer gewenst blijf ik op de achtergrond en pas ik me aan, maar waar nodig (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot) neem ik de regie in handen. Natuurlijk bekijken we ter plekke waar jullie je goed bij voelen en houd ik altijd jullie wensen in gedachten, zoals we die vooraf besproken hebben.

Na afloop

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken en misschien wel een heerlijke huwelijksreis, ga ik voor jullie aan de slag. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en zorg dat jullie de gehele selectie foto's binnen 6 weken ontvangen, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie op een luxe USB. Willen jullie een trouwalbum of foto-afdrukken? Vooraf, maar ook na de bruiloft kunnen jullie deze bij mij bestellen. Indien mogelijk overhandig ik alle producten graag persoonlijk aan jullie, zodat we meteen nog even na kunnen praten over jullie grote dag.

Om van jullie dag de mooiste ooit te maken zijn er veel opties en ik denk graag mee over alle aanvullende mogelijkheden! Zo is het mogelijk om een tweede fotograaf bij te boeken, werk ik heel graag samen met een videograaf en kunnen jullie al tijdens de trouwdag een kleine preview krijgen van de foto's dankzij de same day edit. Ook voor wat betreft trouwalbums en fotoproducten zijn de mogelijkheden eindeloos. 

En verder...

Dit tarief is altijd inclusief:

// Vrijblijvende kennismaking;
// Sneak preview binnen een paar dagen;
// Héél veel mooie foto's, geselecteerd en nabewerkt;
// Luxe USB met de foto's in hoge en lage resolutie;
// 3 maanden lang een (beveiligde) online galerij
om te delen met familie en vrienden;
// Mini-verrassingsalbum (mogelijkheid om te upgraden naar een luxe fine-art fotoalbum);
// BTW & reiskosten binnen Nederland.

€ 1.450

Ik hanteer geen standaard pakketten maar werk met een uurprijs, zodat jullie mij in jullie dag kunnen passen zoals jullie dat willen. Start ik tegelijk met de visagist en blijf ik tot aan het eerste hapje van de bruidstaart? Ben ik er vanaf de ceremonie bij en blijf ik tot aan de openingsdans? Of wordt het iets er tussenin?

Tarief

voor 6 uur fotografie

€ 120

per extra uur

voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Spreekt mijn fotografie jullie aan? Ik fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar, dus neem snel contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is in mijn agenda. Vul onderstaand formulier in of mail me op info@madelontijdink.nl en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug!

Let's get in touch