Check mijn beschikbaarheid

GAAN JULLIE TROUWEN IN 2020 OF 2021?

Jaaa, ik wil meedoen!

NIEUWE WORKSHOPS FOTOGRAFIE & EDITING

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Een fotoshoot-cadeaubon is een tof presentje voor een stel dat hun eerste kindje verwacht (een zwangerschaps- en/of babyshoot?), voor je partner (gezellig samen op de foto?) of misschien wel voor je ouders of opa's en oma's (een foto van de hele familie voor aan de muur!). En wat denk je van het cadeau doen van een workshop voor een fotografieliefhebber, of een tegoed voor een mooi fotoalbum? Een cadeaubon is als tegoed inzetbaar voor alle soorten fotoshoots, workshops en producten, is geldig tot een jaar na de uitgiftedatum en wordt per post verstuurd (je kunt 'm natuurlijk ook komen ophalen in Arnhem).

Geef een fotoshoot cadeau

Psst...

Bij iedere cadeaubonbestelling krijg je nu € 25 CADEAU - dat betekent € 25 korting op een shoot óf extra tegoed bovenop ieder bestelbedrag van € 50 of hoger!

Daarbij pakken we de cadeaubonnen, speciaal voor de komende feestdagen, deze maand in met extra zorg, liefde en een vleugje kerst ;-).

Merry Christmas...

...and a happy 2020!

Verstuur

Cadeaubon bestellen

voor je bestelling! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Trouwen bij HAVEzathe carpe diem | Jordi & Anne

Picture this: in een te gekke Volkswagen-bus naar je trouwlocatie crossen, het ja-woord geven in de zon en vervolgens dineren met al je geliefden, aan een lange tafel met je voeten in het gras. Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2019, vieren Jordi en Anne hun bruiloft, precies op deze manier!

Bruiloft op de blog

Lees meer