Check mijn beschikbaarheid

Trouwen in 2020 of 2021?

Boek nu!

Minishoots 1 december 2019

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Een fotoshoot cadeaubon is een tof presentje voor een stel dat hun eerste kindje verwacht (wat denk je van een zwangerschapsshoot, een babyfotoshoot óf een combi van die twee?), voor je partner (gezellig samen op de foto?) of misschien wel voor je ouders of opa's en oma's (een foto van de hele familie voor aan de muur!). Een cadeaubon is ook te geven voor een specifieke workshop, dus heeft jouw vriend of vriendin al tijden een camera in de kast liggen waar hij of zij niks mee doet? Geef dan een workshop cadeau, hoe origineel is dat?!

Een cadeaubon is als tegoed inzetbaar voor alle soorten fotoshoots of workshops en geldig tot een jaar na de uitgiftedatum. Ga voor een bedrag naar keuze of geef een specifieke shoot of workshop. De keuze is aan jou!

Bestel je fotoshoot cadeaubon via het formulier hieronder of mail naar info@madelontijdink.nl.

Gedurende de dag

En dan, op de trouwdag zelf, komt alles samen: vrolijke zenuwen, liefdevolle momenten en veel gezelligheid. Gedurende de dag blijf ik bij jullie, maar is jullie ceremoniemeester mijn eerste aanspreekpunt. Het enige dat jullie moeten doen is genieten! Wanneer gewenst blijf ik op de achtergrond en pas ik me aan, maar waar nodig (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot) neem ik de regie in handen. Natuurlijk bekijken we ter plekke waar jullie je goed bij voelen en houd ik altijd jullie wensen in gedachten, zoals we die vooraf besproken hebben.

Na afloop

Terwijl jullie genieten van de wittebroodsweken en misschien wel een heerlijke huwelijksreis, ga ik voor jullie aan de slag. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en zorg dat jullie de gehele selectie foto's binnen 6 weken ontvangen, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie op een luxe USB. Willen jullie een trouwalbum of foto-afdrukken? Vooraf, maar ook na de bruiloft kunnen jullie deze bij mij bestellen. Indien mogelijk overhandig ik alle producten graag persoonlijk aan jullie, zodat we meteen nog even na kunnen praten over jullie grote dag.

Verstuur

Cadeaubon bestellen

voor je bestelling! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je binnen enkele werkdagen nog geen reactie hebben ontvangen, check dan je spambox even.

Dankjewel

Trouwen bij slot doddendael |
diederik & marit

Als ik samen met videograaf Boy Linders aankom bij de woning van het bruidspaar in hartje Nijmegen, zijn de voorbereidingen al in volle gang. De moeder van Marit en haar twee beste vriendinnen helpen Marit met het aantrekken van de jurk – en WAUW, wat staat ‘ie haar goed!

Nu op de blog

Lees meer