BRUILOFT RIJK VAN DE KEIZER AMSTERDAM | Charlie & Lianne

De bruiloft van Charlie en Lianne vond plaats bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Op deze trouwlocatie was ik nog niet eerder geweest, maar wat een superleuke plek is dat! En organiseer je je bruiloft in Amsterdam, dan is het centrum natuurlijk een perfecte plek om de fotoshoot te houden. Amsterdamser wordt het niet!

De dag begint voor mij bij het ouderlijk huis van Lianne. Terwijl alle katten vrolijk in het huis ronddartelen en geen idee hebben van wat er staat te gebeuren, is Liannes schoonzus druk in de weer om de bruid er op haar mooist uit te laten zien. Op zulke momenten maak ik vaak foto’s van de voorbereidingen van de bruid, maar ook van wat er om haar heen gebeurt. Ook geeft het mij de tijd om de belangrijkste accessoires, zoals trouwringen, schoenen en sieraden, en de trouwkleding op de foto te zetten.

Als bruidegom Charlie aan komt scheuren met een echte oldtimer, gaat de dag écht beginnen. De first look! Onder luid gejuich en geklap van alle dierbare familieleden komt Lianne de tuin in lopen, zo in de armen van haar aanstaande. We rijden naar het centrum Amsterdam (en die tocht valt nog niet mee, met een oldtimer die uiteindelijk aangeduwd moet worden) en maken foto’s op, zoals het bruidspaar zelf zegt, ‘het mooiste plekje van onze hoofdstad’, namelijk de Magere Brug! Om toch ook een beetje groen in de reportage terug te laten komen rijden we door naar het mooie Beatrixpark.

Voor de rest van de festiviteiten zetten we koers naar het Rijk van de Keizer in Amsterdam, een prachtige locatie middenin het groen. Bij het knusse amfitheater vindt de ceremonie plaats en na een goede borrel en het aansnijden van de bruidstaart, komen er zowaar een paar extra gasten een kijkje nemen: drie schattige alpaca’s! Na lekker lang tafelen wordt de dag afgesloten met een feestelijke erehaag – en als Charlie en Lianne er onderdoor lopen en afscheid nemen van hun dierbaren, op weg naar de taxi die ze naar de eerste stop van hun huwelijksreis zal brengen, pink ik stiekem een traantje weg. Wat een perfect afscheid van een prachtige dag!

.

Leveranciers

Locatie: Het Rijk van de Keizer
Videograaf: Best of Times
Trouwambtenaar: Josina den Burger
Ringen: Steinberg
Bruidstaart: Van Moss
Kleding bruid: De Sluier
Kleding bruidegom: Jac Hensen
MUAH: Zus bruidegom
Bloemen: Moeder bruidegom

.

Let's connect

@madelontijdink