BRUILOFT AMSTEL BOATHOUSE AMSTERDAM | Alex & Angelique

De romantische bruiloft van Alex en Angelique vond plaats bij het Amstel Boathouse aan de Amstel, waar het knappe paar letterlijk het huwelijksbootje in stapte. 11 augustus 2018 was zonder meer een zonovergoten dag vol liefde!

Al maanden keek ik uit naar de trouwdag van Alex en Angelique bij het Amstel Boathouse in Amsterdam. Ik leerde het paar kennen via weddingplanner Naomi en na een kennismaking in Amersfoort, enkele maanden vóór de grote dag, wist ik dat de bruiloft ongelooflijk mooi moest gaan worden. Het bijzondere verhaal over de start van de relatie plaats ik op verzoek niet, maar dat alle gebeurtenissen hebben geleid tot iets heel bijzonders en waardevols, is zeker. Het aanzoek vond plaats rond kerst, op een bootje in de Amsterdamse grachten, en met hun roots in Amsterdam kon het bruidspaar ook niet anders dan trouwen in onze hoofdstad. Als locatie was het Amstel Boathouse snel gekozen – en als fotograaf werd ik daar heel blij van. Een prachtlocatie met fantastisch licht, beter kan niet!

Nadat ik, samen met videograaf Melissa, de voorbereidingen van de bruidegom had vastgelegd, was het tijd om naar de bruid te vertrekken. In hun tuin zag het paar elkaar voor het eerst en onder het genot van een fles champagne werd met de al aanwezige dierbaren getoost op een fantastische dag.

De fotoshoot vond plaats in het Beatrixpark en vervolgens zette ik koers naar het Amstel Boathouse. Het bruidspaar stapte vlakbij huis op hun eigen huwelijksbootje en meerde even later aan, onder luid applaus van alle gasten, bij de trouwlocatie. Wat een aankomst! Tijdens de ceremonie vielen zonnestralen door het glazen dak naar binnen en werd er gitaar gespeeld en gezongen door het schoonzusje van Alex. Dankzij het stralende weer kon de taart buiten worden opgegeten, en tussen de gangen van het diner door was er tijd voor speeches van dierbaren. De avond werd geopend met een knallende openingsdans mét lift en een originele vader-dochterdans.

Kijk mee naar de foto’s van deze fantastische dag!

.

.

 
 
 
 
 
 

.

.

Leveranciers:

Weddingplanner: You & I Weddings
Videograaf: Melissa Vermeulen
Trouwlocatie: Amstel Boathouse
Kleding bruid: Koonings The Wedding Palace
Kleding bruidegom: Gentlemen’s Place
MUAH: Rob Peetoom
Bruidstaart: Majesteit Taart

Deze bruiloft is ook gepubliceerd op ThePerfectWedding.nl.

.

.

Let's connect

@madelontijdink