BABYSHOOT IN AMSTERDAM | Maxime

Alweer een jaar na de bruiloft en twee maanden na de zwangerschapsshoot krijgen we een berichtje van Alex en Angelique. Het is eindelijk zo ver: hun dochtertje Maxime is geboren! Zo komt het dat Madelon en ik op 31 oktober 2019 weer in de auto zitten richting Amsterdam. Als we bij het kersverse gezin aankomen ligt de kleine Maxime, dan twee weken oud, heerlijk te slapen in de armen van haar vader. Het ziet er zo lief uit dat we direct onze camera’s pakken en beginnen met shooten.

Het grootste deel van de foto’s schieten we in de slaapkamer: een warme, lichte en comfortabele ruimte, maar ook een vertrouwde omgeving voor de baby. Terwijl Alex en Angelique op het bed zitten te genieten van hun wondertje, geven we hier en daar wat aanwijzingen, kletsen we wat af tegen de baby en lachen we om de gekke gezichten en lieve gaapjes. Na tien minuten is het echter al tijd voor een verplichte pauze wegens een volle luier 😉 Terwijl papa en mama Maxime verschonen en voeden duiken we even de babykamer in om deze op de foto te zetten. Het geboortekaartje, het bedje met knuffels en alle gepersonaliseerde decoratie mogen op de foto’s natuurlijk niet ontbreken!

Altijd wanneer een shoot bijna afgelopen is, vragen we of er nog wensen zijn en of we misschien nog iets vergeten zijn te fotograferen. Soms komen er dan persoonlijke verhalen naar voren en dit leidt meestal tot extra foto’s met een bepaalde gedachte of wens erachter. Dit keer is dat een foto waarin de Amsterdamse roots van Maxime duidelijk naar voren komen 😉

Lieve Alex en Angelique, het was weer onwijs leuk om jullie te zien stralen, dit keer in een heel andere rol, namelijk als ouders. Zo bijzonder! Geniet van elkaar!

.

Door Lois

.

Let's connect

@madelontijdink